A hason alvás okozhat bármilyen gondot?
nem teljesen hason alszok nem kell itt kiakadni :S
felhúzott lábbal.
fizikai képtelenség lenne teljesen hason aludni, mert elgurulnék valamelyik irányba...
Kedves első válaszoló, a babát nem lehet összenyomni, mert vízben van...
Tényleg, ne haragudjatok rám, amiért ezt mondom, de én akkorát nevettem az első válaszon! :D Akkor lehetne összenyomni a babát, ha mondjuk 120 kilós lenne a kismama és egész testével ráfeküdne a hasára, bár szerintem még úgy is nehezen. Az, hogy ha valaki elesik, és esetleg elmegy a baba, az azért van, mert hirtelen és erős helyváltozás történt, megsérült a méhlepény, esetleg leszakadt a méhfalról és így oxigén-táplálékhiányban meghalt a pici. De nem fog effektíve megfulladni attól, hogy valaki félig a hasán fekszik. Az elején én is hason feküdtem, mert csak úgy tudok elaludni (az elején még sok minden védi a babát, pl a szeméremcsont, meg a hasizom), aztán szép lassan el kezdtem felhúzni a lábam, egyre feljebb és feljebb, most meg szoptatós párnára támasztom a lábam és úgy alszom "hason". Azt a szervezetünk nagyon jól tudja, hogy hogyan lehet aludni pocakosan és ahogy előttem is mondták, ha már elég nagy a baba, akkor szól, hogy menj máá arrébb! :)
Tényleg, kérlek, ne haragudjatok rám, de olyan aranyos volt az a felkiáltás, hogy nem bírtam ki nevetés nélkül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!