Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hason alvás okozhat bármilye...

A hason alvás okozhat bármilyen gondot?

Figyelt kérdés
tudom,hogy a babót nem lehet összenyomni, nem erre gondoltam, hanem arra hogy azt mondják, ne nagyon simogassuk a hasunkat mert beindíthatja a szülést, esetleg a hason alvás is okozhat ilyesmit? nekem még kényelmes 6 és fél hónaposan is,így aludni!!!
2012. máj. 23. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
jézusom,összenyomod!!! szegény pici!! csak oldalt szabad már ilyenkor,és lehetőleg a bal oldaladon! nőgyógyásznak el ne mond,elájul
2012. máj. 23. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aludj úgy,ahogy kényelmes.Éjszaka úgyis azt a pozíciót veszi fel az ember,ami neki jó.24hetes vagyok és nekem is még mindig félig hason a legkényelmesebb,amíg nem szól érte a babó így alszom.
2012. máj. 23. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
a félig hason oké,nekem is van a pocim alatt kismamapárna,mert úgy kényelmes,de teljesen hason..hááááát
2012. máj. 23. 17:42
 4/11 A kérdező kommentje:

nem teljesen hason alszok nem kell itt kiakadni :S

felhúzott lábbal.

fizikai képtelenség lenne teljesen hason aludni, mert elgurulnék valamelyik irányba...

Kedves első válaszoló, a babát nem lehet összenyomni, mert vízben van...

2012. máj. 23. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
akkor nem lehetne megütni sem ha pl elesik valaki,vagy ha megütöd a hasad,pedig sajnos ilyen van.
2012. máj. 23. 17:47
 6/11 anonim ***** válasza:
én hanyatt fekve alszom.Nekem úgy kényelmes. Oldalt már nem bírom,fáj a derekam és gerincem tőle. 31hkm
2012. máj. 23. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Ezen a hason fekvésen én is meglepődtem. Én is 6 és fél hónapos terhes vagyok, de én, amióta tudom, hogy babát várok, nem alszok hason, 7 hetesen tudtam meg. Szerintem is meg lehet nyomni a babát, ezért kell vigyázni a hajolgatással is.
2012. máj. 23. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, ne haragudjatok rám, amiért ezt mondom, de én akkorát nevettem az első válaszon! :D Akkor lehetne összenyomni a babát, ha mondjuk 120 kilós lenne a kismama és egész testével ráfeküdne a hasára, bár szerintem még úgy is nehezen. Az, hogy ha valaki elesik, és esetleg elmegy a baba, az azért van, mert hirtelen és erős helyváltozás történt, megsérült a méhlepény, esetleg leszakadt a méhfalról és így oxigén-táplálékhiányban meghalt a pici. De nem fog effektíve megfulladni attól, hogy valaki félig a hasán fekszik. Az elején én is hason feküdtem, mert csak úgy tudok elaludni (az elején még sok minden védi a babát, pl a szeméremcsont, meg a hasizom), aztán szép lassan el kezdtem felhúzni a lábam, egyre feljebb és feljebb, most meg szoptatós párnára támasztom a lábam és úgy alszom "hason". Azt a szervezetünk nagyon jól tudja, hogy hogyan lehet aludni pocakosan és ahogy előttem is mondták, ha már elég nagy a baba, akkor szól, hogy menj máá arrébb! :)

Tényleg, kérlek, ne haragudjatok rám, de olyan aranyos volt az a felkiáltás, hogy nem bírtam ki nevetés nélkül! :D

2012. máj. 23. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet fizikailag összenyomni a magzatvizet. A baba majd "kopog", ha valami zavarja. Én is hason aludtam 6,5 hónaposan. Megrögzött hason alvók összetekerik a szoptatóspárnát, és belefekszenek :D. Akár a terhességük végéig tudnak így aludni...
2012. máj. 23. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Na így még nem próbáltam a szoptatós párnát. Bár nekem olyan van, ami a közepén vastagabb, a két végén meg elvékonyodik... talán azzal is megoldható?
2012. máj. 24. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!