Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig lehet/tudtatok...

Hányadik hétig lehet/tudtatok háton fekve aludni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 07:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én most 28 hetes vok és még mindig alszom háton. De kb 25 hétig még hason is aludtam, mert nem volt egyáltalán kényelmetlen. 2. babómat várom. Elsőnél sokkal érzékenyebb voltam. Akkor hason nem aludtam az első pillanattól kezdve, háton viszont végig a szülésig. Na nem úgy, hogy egész éjjel, hanem általában váltogatva az oldalfekvéssel.
2012. máj. 14. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Még most is tudok (36. hét) persze váltogatva rövid ideig.
2012. máj. 14. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
33 hetes terhes vagyok és még mindig alszom háton is. Oldalt és háton váltogatva, de háton jobban esik, oldalt fekve mindig elzsibbad a vállam, a kezem. Ha éjjel felébredek pisilni, akkor mindig háton találom magam, szóval tudat alatt is hátra fordulok, mert úgy a legkényelmesebb.
2012. máj. 14. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!