Mikor választanak a babák alvós állatot vagy bármilyen alvássegítőt, mamapótlót, biztonságot adó bármit?
fiam mindjárt 3 éves és még nem ..
Elalváshoz a kezemet gyűri, a lábát kell fogni stb...van ezer plüss , de semmi nem jó... Neki én vagyok a biztonság és apa..most ovis és ott alszik talán változik a dolog..születése ota ilyen típus.
Kislányom 6 hónapos a kórházban már átaludta az éjszakát és azóta is eddig nem kellett neki semmi segítség..cumi sem.
szia
a fiam 10 hónapos korától alszik egy kutyussal, most 4 éves és még mindig együtt alszanak. Kezdek aggódni, mert lassan szanaszét megy az alvókája, és nem tudom honnan szerezhetnék újat.
A lányom 21 hós, nek isemmi sem kell. Alvás előtt mindent kidobál az ágyából.
Hú hát pontos időt nem nagyon tudok írni. Már születésekor berakták az inkubátorba hozzá a Macirongyit. (apukája vette neki mikor még pocakos voltam)
De úgy istenigazából ragaszkodni 1 éves kora után kezdett hozzá, hogy többször aludt mamáéknál. Nem maradhat sehol, nála kell legyen. Most, hogy már bölcsis 2,5 éves nagykislány hozzuk-visszük-nyúzzuk szegény Macirongyit.
Ezúton keresem Macirongyi kicsijét. 2-3 éve lehetett kapni c&a-ban rózsaszín macifejű sapkás rongyi. Elején katica hímzés....
Kedve utolsó!
Én a c&a-ban egy csikor macis rongyit kerestem, és most rózsszín, zöld, kék macis rongyi van hosszú alvó sapkával, elején hímzéssel.
[link] ugyanilyen hosszú sapkában csak nem katica van ráhímezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!