Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Alvás után hogy...

Kismamik! Alvás után hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán leszoktam dőlni aludni 1-2 órára délután. Pl ma is olyan iszonyú fáradt vagyok de nem merek ledőlni mert miután felébredek nagyon hányingerem van. Veletek mi a helyzet?? Másnál is van ilyen?

27 hkm

2012. máj. 17. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan még csak a 26. hétben vagyok, de nekem sem jó érzés felkelni. Én is ledőlök néha, utána jobban érzem magam, amíg fel nem ülök, akkor a hasam húzódik, feszül, helyezkedik el a más pozícióba, nekem ez nem kellemes :( Nekem hányingerem akkor van, ha nagyon elfáradok, pl hosszabb séta után. De már nincs olyan sok hátra, kitartás! Boldog babavárást
2012. máj. 17. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:

én már a 31ben vagyok nekem eddig sem volt hányingerem remélem ezután sem lesz :S de amikor fel kell kelnem akkor mindig akarnék egy kicsit még aludni, ennyi amit érzek :)

remélem neked is lesz majd ilyen inkább és nem hányinger

boldog babavárást :)

2012. máj. 17. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
ha ledolok utana altalaban rettenetes fejfajasom van,es rosszabbul vagyok mint elotte. ezert nem is szoktam aludni inkabb csak a kanapen pihenni, olvasni tvt-nezni.
2012. máj. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!