37 hetes kismamik hogy érzitek magatokat?
pár napja vannak jóslóim, 2 hete teljesen zárt voltam, rengeteget keményedek
jó lenne 38. hétig húzni, aztán jöhet ;)
Sziasztok, én most vagyok 36+4 hetes. Aludni már én sem tudok kényelmesen. Fájnak az ízületeim, néha úgy kelek ki az ágyból, mint egy 100 éves mamika.:S Szerdán voltam először CTG-n, és vizsgálaton..teljesen zárt vagyok, méhlepény 1-2 érettségű, jóslóim soha nem voltak...hát egyenlőre nem úgy néz ki, hogy ki akarna bújni a csajszim. Bár én örülnék ha a 38. hét körül megindulna kifelé..annyit még kibírok:P
Jövőhéten erős fronthatást mondanak...nem fogok csodálkozni, ha sokan megszülnek:)
Sziasztok!
Akkor nagyjábbol mindannyian egyformán vagyunk. Én már alig várom, hogy megszülessen , álmomban már láttam az éjszaka meg szoptattam a kisfiamat. Én is nagyon fáradok. ma sokmindent főztem és az álláa a konyhában az igencsak elfáraszt. Bele áll a derekamba és azt hiszem már leülni sem bírok. A front szerintem is beleszolhat a babák érkezésébe. De én jobban félek az influenza járványtol, hogy le zárják a korházat és a hozzátartozóink majd nem tudnak bejönni. De majd csak lesz valahogy. Kitartás mindannyiónknak!
Sziasztok!
Én már tiszta hülyének érzem magam. Éjszaka nekem sokat kell menni pisilni és én is azt gondolom, hogy ha felálok el fog folyni a mgzat víz. Az éjszaka már éreztem is. Ma éjszaka rettenetesen belenyilallt a hasam aljába és napközben is éreztem már elég sokszor. Én ugy gondolom, hogy megy lefelé a kisfeje mert nagyon feszit odalen.Az én dokim ráadásul nem lesz itthol 1-4-ikéig. Még ezen is izguljak. De csak nem hagynak majd magamra ha beindulna szülés.
2. vagyok,
kedves kérdező: az én dokim is 1-4 között szabin lesz, micsoda véletlen, csak nem pécsi vagy? mert akkor lenne egy tippem a dokidra ;)
Szia!
Én nyíregyházi vagyok! Valami konferenciára megy az én dokim külföldre! Lehet a tiéd is oda megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!