Napi 6 óra alvás (korán kelek fél 5-kor) árt a terhesség korai szakaszában?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 16:43
1/3 anonim válasza:
33. hétig dolgoztam 04:50-kor keltem,(mellette fizikai munkát végeztem)semmi baja nem lett a kislányomnak.A korai keléstől biztos nem lesz gond. :)
2/3 A kérdező kommentje:
akkor köszönöm csak mióta korán kelek jobban fáj a hasam amikor felkelek az ágyból.amikor meg kialszom magam nem fáj a hasam.
2012. máj. 21. 17:35
3/3 anonim válasza:
Szerintem hallgass a tested jelzéseire. Ha nem teheted meg, hogy ne kelj fel olyan korán, akkor abban segíthetsz magadon, hogy ébredés után nem azonnal ugrasz ki az ágyból, hanem először felkönyökölsz, átfordulsz az oldaladra, először a lábaid teszed le és utána a karodból kelsz fel, nem a hasadból. Kicsit óvatosabb mozdulatok és nem fog fájni. Legalább is remélem. De azért ha teheted szusszanj néha, mert ilyenkor fontos a sok pihenés!
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!