Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mitől lehet ez?

Szerintetek mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
8 h terhes vagyok, ha délután lefekszem aludni 1 órát, úgy ébredek mintha fejbe-vágtak volna, a mellkasomat, a számat kiszáradva érzem, zsibbadtan ébredek, és kell egy kis idő, hogy magamhoz térjek. Ha ebédelek és eszem levest+ 2-kat akkor, is mély fáradtság fog el. Szerintetek mitől lehet ez?
2012. márc. 14. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A terhességtől és plusz akár az időjárás is rásegíthet. Én is pont így vagyok és holnap töltöm a 8 hetet.
2012. márc. 14. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Mekkora a babád?
2012. márc. 14. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
6 hét végén voltam akkor volt 7mm
2012. márc. 14. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem egyszerűen, mert terhes vagy! :)

álomkor!!!!!!! És ez természetes!!!

Ne aggódj!

2012. márc. 14. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első harmadban a baba rohamos fejlődése, a test bekövetkezett újszerű állapotok olyannyira leterhelik a szervezetet, hogy legszívesebben egész nap pihengetne. Ez a jelenség akár már a 6. hét tájékán jelentkezhet. A legtöbbször szokatlan fáradékonyság lép fel, az ember lánya már este 8-kor a legszívesebben menne aludni. Ilyenkor ne próbáljunk ébren maradni, hanem irány az ágy! Ha tehetjük, és igényünk van rá, akkor akár napközben is nyugodtan dőljünk le egy órára.
2012. márc. 14. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
A fejfájás terhesség alatt lehet például nyomelemhiánytól (kalcium, magnézium, vas stb.). 1-1 pezsgőtabletta segíthet a problémán.
2012. márc. 14. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!