Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. hetes ultrahangon mi az...

38. hetes ultrahangon mi az az RI? És milyen értékűnek kell lennie?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:

A flowmetriában (áramlásmérésben) használják az RI rövidítést:

RI rezisztencia index

PI pulzatilitási index

Én úgy tudom sok adat kell ahhoz, hogy következtetéseket tudjanak levonni az orvosok, tehát önmagában nem lehet megmondani, hogy mennyi az RI pontos értéke, mert több minden adat teszi ezt változóvá.

Ha a vizsgálat után a doki nem mondott semmit, akkor biztosan rendben van minden.

2012. máj. 22. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
így van ahogy az első válaszoló írja.Nekem ráírta a papírra,hogy jó áramlás az értékek pedig ezek voltak RI:0,66(art.umbilicalis) RI:0,76 (art.cerebri media)
2012. máj. 22. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem mind a kettőhöz 0,69 et írtak, és a dokimnak gyanús lett, hogy vagy elírták, vagy nem jó.
2012. máj. 22. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Lol:D nekem ez a monogrammom:D R. Ildikó:)
2012. máj. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!