Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam ultrahangon 5hetes...

Ma voltam ultrahangon 5hetes terhesség van ráirva de csak peteszákot látott. Az baj? Vagy ilyenkor csak azt látni? Első terhességem és nem tudom hogy ilyenkor mi hogy van még.

Figyelt kérdés
És még azt szeretném hogy hogy van ? ha a magzat 5 hetes akkor te 7?
2012. máj. 22. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak petezsákot lehet látni.6hetesen van szívhangja,7-8hetesen már lehet látni a babát! :) Gratulálok! Ne aggódj,minden rendben van!
2012. máj. 22. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor legtöbbször csak petezsákot látnak, nyugi.

Mikor hívtak vissza?

Te annyi hetes vagy, amennyit az utolsó menstruációdtól számolsz.

2012. máj. 22. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha a leleten 5 hetes van írva, akkor arra már nem kell rászámolni a 2 hetet.

Nekem közel 6 hetesen is csak petezsákot látott, majd 2 hét múlva már ott volt a "hatalmas" baba. Még szidta is a készüléket a doki, hogy valakinél már mutatta 5 hetesen is a babát, minket meg 2 hétig még várakoztatott.

Szóval a petezsák már jót jelenthet. Gondolom visszarendeltek 1-2 hét múlva kontrollra, akkor már biztos látszik a baba is.

2012. máj. 22. 13:17
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam..:) igen 2 hét múlva kell visszamennem:):)
2012. máj. 22. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Addigra szívhangod is lesz!!!! :)
2012. máj. 22. 13:42
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 22. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:

szia nekem 5 hetesen petezsák volt "amiben a szikhólyag sejthető". 6 hetesen meg már volt szivpulzálás. Ugyhogy nyugi, minden rendben van!

Gratulálok, boldog babvárást!

11 hetes kismama.

2012. máj. 23. 05:57
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) nektek is boldog babavárást:)
2012. máj. 23. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem látszott még 7 hetesen ugy elbujt.Elmentem magándokihoz és ott látta hüvelyivel,és a szíve is púlzált.:)Készülékek között is van rengeteg különbség.:(
2012. máj. 23. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!