Nektek a terhesség 5. hetében már láttak ultrahangon valamit?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 22:02
1/5 anonim válasza:
4+3 hetesen felritkulást, 5+5 hetesen szikhólyag volt, szabályos petezsák, és embrió, pulzáló szívcsővel. :)
37 hetes km
2/5 anonim válasza:
4+6 hetesen már látszott a petezsák!
3/5 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen még csak a petezsák látszott.Utána 2 hét múlva mentem megint,addigra már ott volt az embrió is pulzáló szívcsővel.:)
4/5 A kérdező kommentje:
lombikos vagyok és sikerült mikor az eredményért mentünk rá egy hétre kellett menni ultrahangra és nem látott a doki semmit ez pont egy hete volt vettek vért hcg kicsit emelkedett de nem eléggé még mindíg nem jött meg bár minden nap fájdogál a hasam és tudom butaság de még mindíg reménykedem hogy valami csoda folytán mégis van ott valaki
2012. ápr. 24. 10:18
5/5 anonim válasza:
Szia! Nálam ugyanez a helyzet! Megkérdezhetem, hogy mi lett veled végül?Remélem lett babó végül!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!