Mi a teendő ha úgy gondolom átvágtak a 4D ultrahangon?
Sziasztok!
29 hetes terhes vagyok, ma voltam 4D-n Budapesten a Mester utcába és nagyot csalódtam. Kb. 15 perc volt az egész,pedig amikor beszéltem velük azt mondták 25-30 perc, ebből a 15 percből kb 10 perc 2D-be ment és 2 képet csinált 4D-be. A honlapjukon is úgy írják hogy több színes képpel. És mindezt 9000 Ft-ért.
Mi a véleményetek? Mit lehet tenni?
Hát szerintem ott akkor kellett volna szólnod, hogy hogyhogy már negyed óra múlva abba akarják hagyni a babamozizást. Így utólag nem sokat tudsz tenni, max. visszamenni reklamálni.
Vagy pl. nézd meg a honlapjukon (ha van nekik), hogy mit ír, hány perc a 4d ultrahang.
Minden 4d uh-on vannak olyan percek, amikor csak 2d-ben látod a babát, mert lemérni és beállítani a képet csak úgy tudja.
Ez pont jó negatív reklám, írd meg ezt mindenhol.
Én anno a Baross utcában voltam 4D uh-n, szintén 15 perc után kitettek minket, mindezt tizenakárhányezerért, ráadásul a nő egy mukkot nem szólt, amikor meg igen, akkor bunkóci volt.
Akkor volt az első terhességem, életemben először magánrendelésen, fogalmam nem volt, hogy miért szólhatok és miért nem.
Most már harmadik terhességem, megjártam már pár magánrendelőt és 4D-t, most nem hagynám ezt annyiban.
Azóta ha erről kérdeznek, mindig szidom őket, mást nem tudok tenni.
Szívből ajánlom a 4D Genesis-t a 2.kerületben.
Így utólag nem sokat, főleg, hogy nincs leírásuk a szolgáltatásról.
Az igaz, hogy 2D kb a fele, így tudják csak beállítani és az értékeket mérni.
Pécsett lakom, itt a környékben 30-40 km-es körzetben 4, a városban 2 4D lehetőség van. Mi pontosan ezért választottuk, természetesen utánajárás után a legdrágábbat, mert mindent megkaptunk, amit ígértek, ráadásul a környék legjobb ultrahangosa csinálta: 35-40- perc, kb 15 perc 4D, mindenét megnézte, az utolsó ujjpercét is, komplett leletet kaptunk, 4 kinyomtatott és 20 kép a pen driv-on.
Ott kellett volna szerintem is reklamálni, mert nem azt kaptátok, amit ígértek.
34 hetes kismama
Én biztosan reklamálnék, ha már annyit fizettem érte.
Én 45 perces babamozin voltam 11E-ért, amiből 55 perc lett!
Kaptam 45 perc videót CD-n, 1 nyomtatott képet, és nagyon szép, igényes környezetben volt mindez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!