Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a teendő ha úgy gondolom...

Mi a teendő ha úgy gondolom átvágtak a 4D ultrahangon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 hetes terhes vagyok, ma voltam 4D-n Budapesten a Mester utcába és nagyot csalódtam. Kb. 15 perc volt az egész,pedig amikor beszéltem velük azt mondták 25-30 perc, ebből a 15 percből kb 10 perc 2D-be ment és 2 képet csinált 4D-be. A honlapjukon is úgy írják hogy több színes képpel. És mindezt 9000 Ft-ért.

Mi a véleményetek? Mit lehet tenni?

2012. máj. 22. 10:27
1 2
 11/20 csakitty válasza:
Tegnap voltunk 4D babamozin. Beleznay Katalinnál... Hát borzalmas helyen voltunk! :( 4D Ultrahang Centrum 5D nevű helyen, az Örsön. Akciós babamozikat kerestem pár hete, és mivel ez itt volt közvetlen közel, gondoltam 8000ft ért, 4D mozizás, ajándék fotó,hűtőmágnes és CD ill.DVD, megéri... Sajnos csak indulás előtt kezdtem el jobban kutakodni utánuk, itt a csoportban találtam régebbi beszélgetést amibe negatív dolgokat írtak róluk:( Már akkor féltem... De elmentünk, mert biztunk benne, hogy velünk ez nem történik meg, hát ha csak pár "érzékenyebb" kismama borult ki. Hát nem így volt :( A szonográfus "hölgy", akkora egy bunkó volt, hogy kb.a könnyeimet nyeltem!!! Köszönni is alig akart..., mosoly az arcán szerintem évek óta nem volt! :( El is kezdte az uh-t. Kislányunk harántfekvésbe volt és nem látta az arcát, a nő ideges lett, belémvájta az uh fejet, rázta a fejét, hogy ebből semmit se fogunk látni,flegma arckifejezés, cöncögések, hatalmas sóhajok. "Forduljak balra... menjek már közelebb, mert így nem ér el. Üljek fel, hajoljak jobban előre, mert a gyerek nem fog megmozdulni... És különben is nem ilyenkor kell jönni, mert még nem látszik semmi, hanem majd a 28.hét után!!!" :( és hasonlók, mindezt végtelenül flegma, bunkó stílusban. Már majdnem sírtam az ágyon!!! :( :( Nem is tudom, beszéltek e így velem valaha bármilyen orvosi,pláne magánrendelésen! :( Vissza feküdtem,Lili szerencsére megmozdult, így sikerült 2 képet csinálni róla. Aztán végeztünk is... meg sem kérdezték melyik képet akarom kinyomtatni vagy melyikről akarom a hűtőmágnest... megcsinálták. A CD re fel sem tették a 2db jól sikerült képet, 10db valami maszatos fotó került fel... A dvd re meg nem is mondok semmit. Mindezt 15percben... 8ezer ft ért :( :( Hatalmas csalódás és hatalmas felháborodás! Most már értem miért nincs semmilyen oldaluk,fórumuk..
2016. aug. 31. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Mai 5D élmény után a Mester utcában csak ugyanazt tudom mondani,mint az előttem szólok.Pontosan ugyanígy zajlott minden.Senki ne menjen oda!
2016. szept. 20. 20:47
 13/20 Ihász Anita válasza:
Én is nemrég voltam a 4D Ultrahang centerben a Mester utcában és ahogy olvastam itt a bejegyzéseket úgy érzem kell írom, mert én pont az ellenkezőjét éltem át. Nálunk a Beleznay Katalin nagyon rendes volt. 28 hetes kismama vagyok és nagyon szép vizsgálatot kaptunk. Hallottuk a szívhangját a babának, nagyon jó képeket készítettek és még 5D-ben is kaptunk fotót. Ajándékba pedig a képek és vizsgálat mellé még hűtőmágnest is kaptunk. Lehet ti olyankor voltatok mikor tényleg rosszul feküdt a baba. Lehet erre ki kéne találni valamit, hogy egy új alkalmo vagy valami. Én például hallottam olyat, hogy a vizsgálat közben elküldték a kismamát sétálni és utána nagyon jó képek készültek, mert a baba utána jól feküdt. Szóval én csak ajánlani tudom, mert életem egyik legszebb élménye volt és örülök, hogy ide mentem.
2016. szept. 23. 13:52
 14/20 Herczeg Regina válasza:
Mi 70 képet kaptunk, pontos leletet és még ajándék hűtőmágnest is. Nagyon kedvesek voltak, csak ajánlani tudom. Legközelebb is oda megyünk.
2016. okt. 11. 18:40
 15/20 a.anca válasza:
Mi második babával voltunk ott. Gyönyörű rendelő és remek volt Beleznay Katalin. Olyan dolgokat vett észre amit a kórházban nem vettek észre. De ezt már mástól is hallottam, hogy nagyon jó szakember. Több fényképet is kaptunk és minden rendben volt.
2016. nov. 14. 09:56
 16/20 anonim válasza:

Kedves Kismamák!

Nagyon köszönjük a sok véleményt és üzenetet! Minden visszajelzést nagyra értékelünk. Nagyon örülünk a rengeteg dicséretnek és továbbra is igyekszünk megszolgálni a bizalmat és minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ne legyen csalódott kismama aki tőlünk távozik. Azért fontos nekünk minden vélemény, mert a hibákból tudunk tanulni, a dicséretek pedig azt jelzik, hogy jó úton járunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 9 évben több mint 10 ezer kisbabához kukkanthattunk be és sikerült egy életre szóló boldog élményt adnunk. Kérjük olvassák el hozzánk e-mailen érkezett leveleket, köszönjük: „Szeretném megköszönni munkájukat, a kedves és közvetlen viselkedésüket végig a vizsgálatok alatt (külön üdvözlöm a délutáni ultrahangos hölgyet!), higgyék el az egész genetikai vizsgálati hercehurca alatt a kevesek között Önök voltak azok, akikkel való találkozás után nem idegbetegként jöttünk ki a rendelőből, hanem valóban bízva abban, hogy minden rendben lesz.További sikeres munkát kívánok Önöknek, remélem még sok kismamát segítenek át ezen a nehéz időszakon.

B.O.

Szeretnénk megköszönni a kedves vendéglátást a rendelőben és persze a felvételeket, képeket amivel nagy örömet szereztek nekünk és a leendő nagyszülőknek. :) Nagyon jók a zenék a DVD felvétel alatt, így még nagyobb élmény a videó nézegetése, és a vizsgálat örök emlék marad. Reméljük, hogy pár év múlva a Kislányunknak is meg tudjuk mutatni, hogy milyen aranyos (és szégyellős) volt, amikor még a pocakomban lakott.

Sok sikert kívánunk a további munkájukhoz, még egyszer köszönjük szépen!

Zs.L.

2016. dec. 6. 17:48
 17/20 anonim válasza:
0%
Én is oda járok. Mármint a Mester utcába. Ott voltam terhesség megállapítás miatti uh.-on is, és ma megyek a 8 hetesre. Velem multkor nem voltak nem voltak bunkók. Még ha azok is lesznek. Na és... Nem csoda emberek hanem orvosok. Van hogy szar napjuk van. Elfogadom. A pénzemért korrekt vizsgálatot várok nem vigyorgást. Amiért szolnák az a babafotó. Az legyen a körülményekhez képest a lehető legjobb. De ők is emberek, lehet rossz napjuk, személyes problémájuk.Nem utólag kell nyafogni. Ott kell kedvesen de temperamentumosan megkérni őket. Érteni fogják. Hisz értelmes emberek
2016. dec. 28. 09:37
 18/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Én a tegnapi napon voltam a Mester utcában 4D ultrahangon. Bevallom őszintén az itteni posztok után félve mentem oda, és csak reménykedtem benn, hogy én nem járok pórul, mint itt néhányan. Kellemesen csalódtam az egészben, nagyon szép és jó élményt adtak számunkra. A Hölgy nem az tipikus bőbeszédű, de amit kellett azt elmondta és nekem ez nagyon szimpatikus volt, hisz meghagyta nekünk azt az intim pillanatot, hogy csodáljuk a babánkat. A felvételek is szépek lettek, mozgott, mosolygott a baba sőt még kortyolgatott is a magzatvízből :) Az egész vizsgálatról kaptunk DVD-t is, továbbá egy képet és egy hűtőmágnest. Ajánlom mindenkinek, hogy a vizsgálat előtt egyen egy kis csokit, igyon vizet és sétálgasson a folyosón a maximális hatás érdekében. Összességében csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást és kívánom, hogy mindenkinek olyan szép élményeben legyen része, mit amilyen nekünk volt! :)

33 hetes kismama

2019. jan. 8. 10:45
 19/20 anonim válasza:
Sziasztok! Látom a bejegyzés már régi de kis frissítésnek ide írom hogy Beleznay Katalintol én is sírva jöttem el. Most a Czeizel Intézetben ( is?) van. Barátságtalan, nem kommunikált, úgy nyomta belém az UH fejet hogy szinte fájt, a gyerekről nem tudott képet csinálni mert haránt fekvésben volt, emiatt is végig húzta a száját. Lehet jó szakember de így nem lehet viselkedni. Jah és a leletemre azt írta hogy koponyavegu fekvése van a gyereknek. No komment.
2022. márc. 5. 07:15
 20/20 anonim válasza:
Kár volt rákeresnem, pont hozzá megyek 12 heti genetikai uh-ra. Azt már látom hogy stílusa milyen de arról esetleg valaki tud írni hogy szakmailag profi-e? :/
2022. júl. 22. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!