Mi a teendő ha úgy gondolom átvágtak a 4D ultrahangon?
Sziasztok!
29 hetes terhes vagyok, ma voltam 4D-n Budapesten a Mester utcába és nagyot csalódtam. Kb. 15 perc volt az egész,pedig amikor beszéltem velük azt mondták 25-30 perc, ebből a 15 percből kb 10 perc 2D-be ment és 2 képet csinált 4D-be. A honlapjukon is úgy írják hogy több színes képpel. És mindezt 9000 Ft-ért.
Mi a véleményetek? Mit lehet tenni?
Kedves Kismamák!
Nagyon köszönjük a sok véleményt és üzenetet! Minden visszajelzést nagyra értékelünk. Nagyon örülünk a rengeteg dicséretnek és továbbra is igyekszünk megszolgálni a bizalmat és minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ne legyen csalódott kismama aki tőlünk távozik. Azért fontos nekünk minden vélemény, mert a hibákból tudunk tanulni, a dicséretek pedig azt jelzik, hogy jó úton járunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 9 évben több mint 10 ezer kisbabához kukkanthattunk be és sikerült egy életre szóló boldog élményt adnunk. Kérjük olvassák el hozzánk e-mailen érkezett leveleket, köszönjük: „Szeretném megköszönni munkájukat, a kedves és közvetlen viselkedésüket végig a vizsgálatok alatt (külön üdvözlöm a délutáni ultrahangos hölgyet!), higgyék el az egész genetikai vizsgálati hercehurca alatt a kevesek között Önök voltak azok, akikkel való találkozás után nem idegbetegként jöttünk ki a rendelőből, hanem valóban bízva abban, hogy minden rendben lesz.További sikeres munkát kívánok Önöknek, remélem még sok kismamát segítenek át ezen a nehéz időszakon.
B.O.
Szeretnénk megköszönni a kedves vendéglátást a rendelőben és persze a felvételeket, képeket amivel nagy örömet szereztek nekünk és a leendő nagyszülőknek. :) Nagyon jók a zenék a DVD felvétel alatt, így még nagyobb élmény a videó nézegetése, és a vizsgálat örök emlék marad. Reméljük, hogy pár év múlva a Kislányunknak is meg tudjuk mutatni, hogy milyen aranyos (és szégyellős) volt, amikor még a pocakomban lakott.
Sok sikert kívánunk a további munkájukhoz, még egyszer köszönjük szépen!
Zs.L.
Sziasztok!
Én a tegnapi napon voltam a Mester utcában 4D ultrahangon. Bevallom őszintén az itteni posztok után félve mentem oda, és csak reménykedtem benn, hogy én nem járok pórul, mint itt néhányan. Kellemesen csalódtam az egészben, nagyon szép és jó élményt adtak számunkra. A Hölgy nem az tipikus bőbeszédű, de amit kellett azt elmondta és nekem ez nagyon szimpatikus volt, hisz meghagyta nekünk azt az intim pillanatot, hogy csodáljuk a babánkat. A felvételek is szépek lettek, mozgott, mosolygott a baba sőt még kortyolgatott is a magzatvízből :) Az egész vizsgálatról kaptunk DVD-t is, továbbá egy képet és egy hűtőmágnest. Ajánlom mindenkinek, hogy a vizsgálat előtt egyen egy kis csokit, igyon vizet és sétálgasson a folyosón a maximális hatás érdekében. Összességében csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást és kívánom, hogy mindenkinek olyan szép élményeben legyen része, mit amilyen nekünk volt! :)
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!