12 hetes hasi ultrahangon már egyből láttátok a babát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 17:09
1/8 anonim válasza:
igen:) már mindenét láttuk, kezét, fejét, lábát:D
2/8 anonim válasza:
Igen, mi már a 8 hetesen is láttunk a kis kéz-láb kezdeményeket!
3/8 anonim válasza:
Igen láttam az egész babámat, akkor még a párom nem jöhetett be és mondtam neki, hogy olyan kis nyurga, erre mondta nekem, hogy ez nem ponty, hanem a gyerekünk.:) Nem is így gondoltam, csak hosszúnak és vékonykának láttam. Amúgy már elmúlt másfél éves és nagyon jó súlyban van, de korához képest nagyon hosszú, úgyhogy olyan nyurga testalkata van.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Rátették a pocakotokra és egyből lehetett látni nem kellett már keresgélni vagy ilyesmi? A szívhangot is egyből lehetett látni, hallani?
2012. máj. 21. 17:24
5/8 anonim válasza:
Persze!
Szerintem egy 12 hetes magzatot már nem igazán kell keresgélni!:)
6/8 anonim válasza:
Nálunk még a 12 hetes uh-t hüvelyivel csinálták, azért nem lehetett bent a párom, de nem volt túl beszédes az orvos, csak az értékeket diktálta az asszisztensnek, én már magamtól láttam, hogy hol a kisfiam, úgyhogy igen, lehet már simán látni, nem kell keresgélni.:)
7/8 anonim válasza:
Látszik azonnal, már ujjacskákat is lehet számolni, ahol jó gép van :)
8/8 anonim válasza:
Hogyne még azt is láttuk, hogy ásítozik, meg issza a magzatvizet, nem akartam hinni a szememnek, mondta a szonográfus, hogy pedig mindent jól látok...:) már a 12 hetes uh is élmény volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!