Hány hetesen, naposan láttatok először petezsákot, illetve szívhangot az ultrahangon?
6+3 : petezsák, 18 x 9 mm.
8+2 : szívhang és 13 mm CRL.
7 hetesen mentem dokihoz, kereken (tudom, mikor fogant...), akkor már volt szívhang is. A petezsákot így nem mérték, csak annyit tudok, hogy CRL=11mm volt. :)
És az "1 élő embrió" diktált szöveg hallatán hatalmas sírásba kezdtem. :) /Volt egy vetélésem, akkor csak nagyon szerettem volna ezt hallani, de sosem hallottam meg./
21 hetes km
Köszönöm mindenkinek!
Nekem egyenlőre csak tesztem van és úgy kaptam időpontot, hogy 7 hetes leszek az 1. uh-nál. Akkor ezek szerint ott már "élő embiót" kellene látni.
Utolsónak: nekem is volt sajnos vetélés (és egy kihordott terhesség is :) ) és nagyon ideges vagyok, mert még van majdnem 3 hét addig..., remélem jó híreket hallok majd!
13.42. vagyok.
Drukkolok nagyon!! Nekem is rettentő lassan ment el a 3 hét, mire végre 7 hetes lettem. Szedtem az Utrogestant már az elejétől, te szeded?
És beszélj sokat a babához, én mindig mondtam neki, hogy kapaszkodjon erősen, mert a mami nagyon számít rá. :)
6+5 naposan voltam eloszor es volt mar szivhang. En is napra pontosan tudom mikor fogant. 4 het mulva remelem, hogy mar a karjaimban tarthatom. :)
Boldog babavarast!
Köszönöm nektek is! :)
Most nem utrot kaptam, hanem duphastont. Ez aranyos :) én is majd mondom neki, hogy kapaszkodjon!
Utolsónak kitartást és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!