16 hetes egyedülálló kismama vagyok. Most mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
20 éves kismama vagyok, aki nagyon szereti ezt a kisbabát, de mindenhol zárt ajtókat találok, senki nem akar minket befogadni, az anya otthont nem tartom megfelelő megoldásnak, nincs jövedelmem, mindenki azt mondja adjam örökbe de én nem fogom ezt megtenni.
Hogyan lehetne meggyőzni a családot hogy mégis befogadjanak, vagy milyen megoldás létezik hogy megtartsam a kisbabám?
2012. máj. 18. 09:52
21/21 anonim válasza:
1.) Hallgas a védőnőre (remélem, rendes!)
2.)És próbálj meg új életet kezdeni. Ha tartozol valamilyen közösséghez (NEM Sátánisták!), az sokat segíthet!
Gondold át az életed és imádkozz az Istenedhez! (de ne Őrá, hanem a tanácsaira támaszkodj!)
Még ilyen magyar közmondás is van: "Segíts magadon, az Isten is megsegít!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!