16 hetes egyedülálló kismama vagyok. Most mihez kezdjek?
20 éves kismama vagyok, aki nagyon szereti ezt a kisbabát, de mindenhol zárt ajtókat találok, senki nem akar minket befogadni, az anya otthont nem tartom megfelelő megoldásnak, nincs jövedelmem, mindenki azt mondja adjam örökbe de én nem fogom ezt megtenni.
Hogyan lehetne meggyőzni a családot hogy mégis befogadjanak, vagy milyen megoldás létezik hogy megtartsam a kisbabám?
Bárhogy is nézem a helyzetedet nem tudom ebből hogyan lehetne kiutat találni. Egyedül rettentő nehéz lesz. Sőt, Én nem is tudom hogyan boldogulnék ha nem lenne a párom. Abban sem vagyok biztos, hogy egyedül vállaltam volna a gyereket.
Miért hagyott ott? A Te családoddal mi van?
23éves/ 20hkm
Én egyszerűen nem értem az ilyen szülőket. Nekem is nevelőapám van, akit mindennél jobban szeretek, de ha Ő ilyet mondana, bizony az anyukám kiállna mellettem. Mert bármi is van, te az Ő gyereke vagy.
Nem tudom ebben a helyzetben mi lenne az okos megoldás, de elég felelőtlen voltál. És ezt a lelked mélyén Te is tudod.
Így nagyon nehéz, ebből semmi kiutat nem látok. Menj el az önkormányzatra, ott kérhet sz segélyt.
Esetleg valami öreg mamát kereshetsz, akit meggondozol, és ott láthatsz nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!