Sajnos egyedülálló kismama vagyok. Mennyi nehézségre számíthatok így? Az emberek nagyon megvetőek lesznek velem szemben, illetve a babámmal?
Szerintem ma már ez nem annyira egyedi és meglepő eset.
Aki pedig lenéz emiatt, azzal szakítsd meg a kapcsolatot, nem érdemli meg, hogy törődj vele!
Kitartás!
Szia!
Én azt mondom neked, hogy ne érdekeljen, ki hogy néz rád. A fontos az hogy te biztos abban, hogy vállalod a kicsit. Ez nem a te szégyened!! Lehet én is bevállaltam volna a kicsit egyedül, hiszen édesanyámék tudtak volna segíteni minden módon. Nehéz dolgod akkor van, ha senki nincs akire támaszkodhatnál - barátok, család. Az emberek nem fognak megvetni ezért, és a kicsit sem. Senkinek semmi köze a te életedhez.
Én budapesten lakom, és jelenleg 39 hetes várandós vagyok. Sok sikert és kitartást. Nem fognak megvetni, ne aggódj.
Szia! Én tíz évvel ezelött voltam ugyan ebben a cipőben. El kell mondjam vannak furcsa emberek, de a többség megértő. Amikor a fiamat, mivel egyedül voltab 1,5 évesen bölcsödébe kellett adjan, akkor sem "vetett meg" a legtöbb szülő. Sajnos nem könnyű egyedülállóként terhesnek és kismamának lenni (Remélem van családi segítséged.) Arra figyelj, hogy Te ne okold magad és ne járjon mindig azon az eszed mi lett volna, ha..... Egy csomó problémát okozhatsz magadnak. Én anno az össze létező "terhesbetegséget" podukáltam, mert folyton önmagamat okolta azért, mert egydül hagytak. Pedig ma már tudom nem én tehettem róla. A fiamat az igai apja a mai napig nem látta, és nem is pereltem be, nem eröltettem. Szerintem a gyereknek is jobb így. Természetesen a gyámügyesk fognak a legjobban erősködni, hogy a gyerek jogai meg ilyenek. Elég megalázóak tudnak lenni.
Tavaly a jelenlegi párom tett egy apasági nyilatkozatot. Így mostmár Ő a gyerek apja. Most várjuk a közös babánkat. Próbálj meg ne szomorkodni. (Tudom, hogy szoktál.) Nem érdemes!!! Ha meglesz a bábád egy csomó új élménnyel és új életcéllal lesz tele. Az meg, hogy egy-két "baromi tökéletes" ember mit gondol, az meg kit érdekel (nem szabad meghallani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!