21 hetes várandós kismama vagyok és úgy néz ki, hogy egyedülálló lettem. Segítségeteket abban kérném, hogy anyagilag és lelkileg, hogy lehet ezt a helyzetet a legkedvezőbben megélni?
Szia!
Nehéz helyzet. Én 13 hetesen letem szingli, most 25 hetes vagyok és nem érdekel semmi. Jól érzem megem, így is, ott a család, barátok... Nem stresszelek, bár néha elsírom magam, de az csak a hormonok miatt van. Pl. azon sírtam egyik nap, hogy kiszakadt a szemeteszsk, aztán meg csak nevettem rajta.
Én nem keresem az apát, ha akar valamit majd szól. Viszont, úgy döntöttem ha 1 éves lesz a kisfiam és nem jelentkezik, se apasági vizsgálat, se semmi, akkor lemondó nyilatkozatot íraok alá vele. Nekem ne taálja ki késübb, amikor már ovis a gyerek, hogy igényt tartana rá. Én sem állok tól jól, saját cégem van és elég rosszul mennek a dolgok, de a pénze se kéne. Nagyon kellene nyaliznia, hogy vissza vegyem. A baba legyen az első, senki más.
Nem számítanék nagyobb támogatásra, mint egyedülálló anya, pár ezer forinttal kapun csak többet. Elég vicces...
Kitarást és szép babavárást kívánok! :-)
Nagyon szépen köszi a válaszokat.közben újra együtt vagyunk...nem tudom jól tettem e!?...:S
22 éves vagyok, a párom most kezdett el dolgozni a közelben, előtte 3-om hónapig munkanélkül volt, abban reménykedem, hogy majd most helyreállunk! Ő 27 éves, de nem érzi magát felkészülve az apaságra, pedig egészséges kisfiút várok. Remélem helyrejön minden, mert én is bőgős vagyok....és van hogyha megbánt órákig bőgőzök...és ezt szerintem a kicsi is érzi.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!