16 hetes egyedülálló kismama vagyok. Most mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
20 éves kismama vagyok, aki nagyon szereti ezt a kisbabát, de mindenhol zárt ajtókat találok, senki nem akar minket befogadni, az anya otthont nem tartom megfelelő megoldásnak, nincs jövedelmem, mindenki azt mondja adjam örökbe de én nem fogom ezt megtenni.
Hogyan lehetne meggyőzni a családot hogy mégis befogadjanak, vagy milyen megoldás létezik hogy megtartsam a kisbabám?
Úgy bírom, hogy azt pontozzátok le, aki azt írja, hogy felelőtlen az aki 20 évesen egyedül a semmire munka nélkül családi háttér nélkül vállal gyereket! Felnőtt ember, gondolkozzon a döntései előtt. A legkönnyebb hülyeséget csinálni, aztán meg sírdogálni hogy juj most mi lesz.Mi az, hogy gondozzon öreg nénit, biztos sok öreg néninek van szüksége egy várandós lányra, aki valószínűleg még gyakorlatot sem szerzett semmiben. Meg menjen az önkormányzatra segélyért, mit tett érte, hogy bármit is kapjon, milyen alapon?
2012. máj. 18. 10:36
12/21 anonim válasza:
Mert azt nem válasz a kérdésere ,hogy felelőtlen volt stb. Ezzel te ,hogy segítesz neki? Vagy hogy elégíted ki a kérdésére várt választ? Sehogy, szóval akkor inkább menj a friss levegőre, vagy keress olyan kérdés.t ahol érdemben tudsz válaszolni.
Nem ítélkezni kellene egyből mindenkin,hanem amiben tudunk segíteni. Ezért tart itt az ország ahol....
2012. máj. 18. 10:41
13/21 anonim válasza:
Utólag okos az ember, de az ilyenekből tanuljanak azok, akik hasonló helyzetben vannak.
2012. máj. 18. 10:53
14/21 anonim válasza:
A legjobb, amit tehetsz, menj haza, beszélj nevelőapáddal és anyukáddal. Ülj le velük, mond el, hogy nagyon szeretnéd ezt a babát, szükséged van a segítségükre, stbstb.....
Ha otthon minden rendeződött, azért én tennék egy próbát az apukánál is, hátha megszületik a gyereke és feléled benne a felelősség...
2012. máj. 18. 11:07
15/21 anonim válasza:
Ha nem tudod a családoddal megbeszélni a dolgot, akkor én igenis elgondolkodnék az anyaotthonon. Valahol laknod kell a kisbabáddal és, ha máshogy nem megy, akkor csak az marad.
2012. máj. 18. 11:49
16/21 anonim válasza:
.
2012. máj. 18. 13:10
17/21 anonim válasza:
Hát, pedig nagyon úgy tűnik, meg kell barátkoznod az anyaotthon gondolatával. Nem olyan szörnyű, jártam oda szakmai gyakorlatra annó. Hozzád hasonló lányok vannak picikkel, és átmenetileg jobb mint az utca, ahonnan egyébként úgyis elvennék tőled. Amúgy szerintem, ha megszületik, lehet, hogy megváltozik a szüleid véleménye, azért anyudnak csak az unokája. Ha, meg nem elvagy az otthonban amíg dolgozni nem kezdesz és segítenek az ott dolgozók mindenben.
2012. máj. 20. 18:46
18/21 anonim válasza:
Amúgy meg, arra nyílván már rájöttél, hogy felelőtlen voltál, felesleges mindenkinek az orrod alá dörgölni, de ha szereted a babádat, és jó anyja szeretnél lenni, semmi más nem számít, sikerülni fog egyedül is hidd el, én szorítok neked..:)
2012. máj. 20. 18:50
19/21 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy sikerült-e intézni valamit anyukáddal?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!