Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek is történt már ilyen?...

Veletek is történt már ilyen? Teljesen ki vagyok miatta.

Figyelt kérdés

Elment bevásárolni,kb. háromnegyed óra volt az egész, előtte elmentem itthon pisilni, de épp mire visszaértem, már nem bírtam, bármennyire tartottam az ajtó előtt bepisiltem, már annyira nyomott a baba feje... nem bírom feldolgozni, hogy felnőtt nő létemre megértem azt, hogy bepisiljek... egyszerűen visszafogtam de a baba "kinyomta belőlem"... mással is előfordult már ilyen? :(

32hkm

2012. máj. 15. 12:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után volt fél évig. Képzelheted.... Remélem most 3-jára nem 4,5 kg-os babát szülök. Elég a 3kg.
2012. máj. 15. 12:36
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ, jókat nevettem a sztorikon :))) Tuti, hogy nem magzatvíz, mert már a boltban éreztem, hogy pisi lesz, siettem haza, de épp az ajtóig bírtam.Most így a vége felé már fél óránként pisi van :) nagyon nehéz, főleg, hogy annyira feszít alul a buksija..most már jobban vagyok, főleg ezek után a sztorik után, de hát igen szarul éreztem magam abban a pillanatban, hogy ezt nem hiszem el, hogy ennyi idősen bepisiltem.. még, hogy az ajtó előtt és nem a boltban, világos szürke nadrág volt rajtam, azonnal látta volna mindenki
2012. máj. 15. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 hetesen az autóban pisiltem össze magam.

Ügyeket intéztem, és azon gondolkodtam, hogy vajon anyós van-e közelebb, vagy haza menjek.

Úgy gondoltam egyforma távolságra vagyok, tehát belenyugodtam, és városunk legforgalmasabb útján összepisiltem magam a piros lámpánál.

Akkor sírva vezettem hazáig, ma már csak nevetek rajta :)

23 hkm

2012. máj. 15. 12:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagymamám mesélte (száz éve történt, nem most) hogy egy asszonyt a káposztaföldről vittek be szekéren szülni, és csak a bábaasszonynak merte elmondani, hogy ez itten kérem téves, mert ő csak bepisilt, csak szégyellte megmondani a többi napszámos előtt, akik azt hitték hogy a magzatvíz.
2012. máj. 15. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm is bepisilt a Coopban sorban állva:)

Álldogáltunk, egyszer csak felsikított,h mindjárt bepisilek, és is csurgott a pisi, hirtelen mindenki szétrebbent, azt hittük, h a magzatvíz, de sárga volt, és bizony pisi:) Utána elmesélte, neki nem kellett, csak a baba egy jól irányzott rúgással gyakorlatilag kirúgta a hólyagját:)

Neki nagyon ciki volt, de hidd el, mindenki nagyon megértő volt vele.

2012. máj. 15. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Én 14 hetes vagyok, de rengeteget pisiliek, és velem is előfordul, hogy becsurran ha pont vécére menet tüsszentek. Ez van :D
2012. máj. 15. 14:35
 17/19 anonim ***** válasza:

alvás közbeni nekem is megvolt csak nagyon kicsi

én mondjuk eléggé röhögtem magamon,meg a férjemnek is poénkodtam, hogy lehet, hogy nem sokára két egyént kell tisztába tennie majd, de ígérem én nem fogok sírni és az én pelusomban reményeim szerint nem lesz barnás se.. :))

2012. máj. 15. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
én a nagylányommal egy boltban pisiltem be, mikor tüsszentettem :D szerencsére nem volt sok, de akkor is...
2012. máj. 15. 20:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Persze. Szerintem majdnem mindenkivel előfordult már.

Nekem pl alapból gyengébb a hólyagom. Így még csak terhesnek sem kell lennem hozzá, hogy ha nem megyek el időben wc-re szépen összepisiljem magam. Pl erőlködéstől sportolás közben, vagy csak egy tüsszentéstől, vagy egy hosszú buszúton volt hogy nem bírtam tovább és összepisiltem magam.

2013. febr. 16. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!