Veletek is történt már ilyen? Teljesen ki vagyok miatta.
Elment bevásárolni,kb. háromnegyed óra volt az egész, előtte elmentem itthon pisilni, de épp mire visszaértem, már nem bírtam, bármennyire tartottam az ajtó előtt bepisiltem, már annyira nyomott a baba feje... nem bírom feldolgozni, hogy felnőtt nő létemre megértem azt, hogy bepisiljek... egyszerűen visszafogtam de a baba "kinyomta belőlem"... mással is előfordult már ilyen? :(
32hkm
Én 28 hetesen az autóban pisiltem össze magam.
Ügyeket intéztem, és azon gondolkodtam, hogy vajon anyós van-e közelebb, vagy haza menjek.
Úgy gondoltam egyforma távolságra vagyok, tehát belenyugodtam, és városunk legforgalmasabb útján összepisiltem magam a piros lámpánál.
Akkor sírva vezettem hazáig, ma már csak nevetek rajta :)
23 hkm
Egy ismerősöm is bepisilt a Coopban sorban állva:)
Álldogáltunk, egyszer csak felsikított,h mindjárt bepisilek, és is csurgott a pisi, hirtelen mindenki szétrebbent, azt hittük, h a magzatvíz, de sárga volt, és bizony pisi:) Utána elmesélte, neki nem kellett, csak a baba egy jól irányzott rúgással gyakorlatilag kirúgta a hólyagját:)
Neki nagyon ciki volt, de hidd el, mindenki nagyon megértő volt vele.
alvás közbeni nekem is megvolt csak nagyon kicsi
én mondjuk eléggé röhögtem magamon,meg a férjemnek is poénkodtam, hogy lehet, hogy nem sokára két egyént kell tisztába tennie majd, de ígérem én nem fogok sírni és az én pelusomban reményeim szerint nem lesz barnás se.. :))
Persze. Szerintem majdnem mindenkivel előfordult már.
Nekem pl alapból gyengébb a hólyagom. Így még csak terhesnek sem kell lennem hozzá, hogy ha nem megyek el időben wc-re szépen összepisiljem magam. Pl erőlködéstől sportolás közben, vagy csak egy tüsszentéstől, vagy egy hosszú buszúton volt hogy nem bírtam tovább és összepisiltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!