Veletek is történt már ilyen? Teljesen ki vagyok miatta.
Figyelt kérdés
Elment bevásárolni,kb. háromnegyed óra volt az egész, előtte elmentem itthon pisilni, de épp mire visszaértem, már nem bírtam, bármennyire tartottam az ajtó előtt bepisiltem, már annyira nyomott a baba feje... nem bírom feldolgozni, hogy felnőtt nő létemre megértem azt, hogy bepisiljek... egyszerűen visszafogtam de a baba "kinyomta belőlem"... mással is előfordult már ilyen? :(
Délelőtt én is szaladtam a boltból haza, pedig itt van a sarkon. Én raktam betétet, az épp felszívta amit a babó kipréselt szegény hólyagomból. :-) 33 hkm A párom vigyorogva mondja, hogy szülésnél be is fogunk kakkantani... mindjárt megpofozom... :-) Amúgy hogy vagy?
2012. máj. 15. 12:10
2/19 anonim válasza:
Ez inkább mulatságos. :) Ne legyen tőle rossz hangulatod!!!
Barátnőm járt így, de ő a spar kellős közepén pisilt be. Anyósom a kapu előtt. Én éppen elértem a wc-ig, de így is sikerült összepisilnem a lábam, a wc ülőkét... Ez ezzel jár, ne szégyelld! Mással is megesik. Nem azért történt, mert full részegre ittad magad, és nem tudtad tartani! Fel a fejjel! :)
2012. máj. 15. 12:11
3/19 anonim válasza:
Biztos, hogy bepisiltél??? Nem lehetett magzatvíz??? Előző babámnál én is azt hittem, aztán gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ez bizony burokrepedés. Pár órával később már a kezemben is tartottam a kislányunkat.:-) Igaz Neked még korai lenne, de talán nem ártana megnézetni Magad. Azt mondják a burokrepedés arról ismerhető fel, hogy olyan " mintha bepisilnél", de nem tudod visszatartani. És szerintem ez így igaz!
2012. máj. 15. 12:12
4/19 anonim válasza:
barátnőm a buszon pisilt be ülve egy nagyobb bukkanó után,2 hete volt még szülésig
2012. máj. 15. 12:14
5/19 anonim válasza:
Volt, amikor egy picike becsurrant, kopkop teljes bepisilés nem volt, de az a pár csepp is elég kellemetlen.
2012. máj. 15. 12:16
6/19 anonim válasza:
Első vagyok! Egy ideig tudom tartani tehát nem burokrepedés.
2012. máj. 15. 12:17
7/19 anonim válasza:
Sógornőm is járt már így hogy elment a másik utcába lévő kisboltba, kb 20 percre előtte pisilt majd amikor átjött hozzám mert én itt lakok a bolt mellett egyből bepisilt még ki sem nyitottam az ajtót már sikerült neki:S Barátnőm adott neki egy tiszta nadrágot majd hazakísértem. Ez kb "nomrális" dolog jó igaz hogy felnőtt nő létedre nagyon ciki ez a dolog meg lelkileg kb nem tudod feldolgozni de sajnos ez van. Sógornőm 33 hetes.
2012. máj. 15. 12:18
8/19 anonim válasza:
szia! látod, nem kell egyedül érezned magad :) engem az előző terhességemnél alvás közben ért a meglepetés.. arra keltem, hogy csupa pisi az ágy.. :( a férjemet fel sem mertem kelteni, hogy kicserélhessem. kivettem a szivacsot az én felemről és félre raktam. alig mertem visszaaludni, sírtam, hogy ez hogy történhetett.. reggel is égett a fejem, hogy szintén felnőtt létemre bepisiltem. a mostani terhességemnél pedig épp tegnap egy nagyon jóízűt tudtam volna nevetni, de valahogy becsurgott. nem sok, csak egy kicsi, de ez is elég kellemetlen volt.
ne emészd magad, de szerintem valami intim tornát csinálj!
boldog babavárást!
28 hkm
2012. máj. 15. 12:20
9/19 anonim válasza:
Szia!
Az még hagyján, hogy babásan, pláne az utolsó 3-ban. De hogy én, szülés után 9 hónappal egy pici tüsszentéstől bepisiljek?! Na az már gáz.
Ne aggódj emiatt. Előfordul.
2012. máj. 15. 12:22
10/19 anonim válasza:
Fogd fel viccesen! :) semmi gond nincs ezzel! Most már tényleg a baba irányítja a hétköznapokat! Látod, még meg sem született, de már ő dönti el azt is, hogy mikor pisilsz! :))) ;) Ne keseredj el, ez nem akkora tragédia! :) Nincs smemi baj! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!