Leesett az ágyról a fiam. Teljesen megrémültem. Történt már mással is ilyen?
Lehet megvetni, hanyag anyának tartani. De megtörtént. Remegett kezem, lában 10 percig utána. Fél éves picim azonnal felsírt, hamar meg is nyugodott, remélem nincs baj. A feje koppant. Ha beviszem az ügyeletre ott megröntgenezik a fejét, más nem történik tudom.
Jártatok már így? Rettenetes érzés, amikor eszembe jut.
Nekem 3 gyerekem van, mindegyik egyszer leesett...
Nem kell vinned sehová, figyeld, hogy nem lett-e aluszékonyabb.
Nem vagy hanyag Anya! Nálunk is volt ilyen, figyeld a babát,ha hányna vagy sokat sírna csak akkor lehet baj.
Az enyém már két éves és egy örökmozgó. Lesz még ilyen ne aggódj!
Szia
Velem még nem történt ilyen,de azért belegondolva,biztos én is ott bőgnék,meg szídnám magam.. Viszont ezeknek a kis eleven mackóknak elég egy pillanat,és már hipp-hopp ott a baj.. Én is ha csak reggel kimegyek mondjuk pisilni,és mellettem van a Mancó,akkor kirakom az ágy szélét takaróval,mert 1/2 perc alatt máshol van mindene...
Na mindegy...Ahogy én itt olvasgatom,szerintem mindenkinél előfog ez fordulni akárhogy figyel..
Én is ezeket olvasgattam előtte,amiket az előttem lévők írtak,hogy ezekre kell majd figyelni..
Azért én lehet,hogy felhívnám az ügyeletet,hogy ők mit mondanak,esetlegesen megnyugtassanak,vagy valami...
Azért nyugodj meg,ölelgesd meg jól a kisfiadat,és figyelgesd!
Üdv.,egy 6 hónapos kislány anyuja :)
Szia! Az én kincsem is 5 hónapos volt amikor végigpörgött az ágyon ( előtte még sose csinált ilyet ) és leesett, apuka ugyanis otthagyta egy pillanatra. Mindegy, szóval, fél perc múlva már nevetgélt, kutya baja nem volt, csak nekünk. :-)
Felhívtam a védőnőt, hogy mi a teendő ilyenkor, azt mondta vigyük be a kórházba. ( Persze ő nem mondhat mást )
Szóval bevittük. Elég furán néztek ránk, hogy ilyen kis bajjal bementünk, szinte már hülyének éreztem magam. Szóval elmondta a doki, hogy mivel már bevittük, neki kötelező felvennie, elkezdte sorolni milyen vizsgálatok várnak rá, hát én már a felénél rosszul lettem.( Koponya CT meg Uh, vér, vizelet...)+ egy hét megfigyelés
Mondtam, muszáj ezt, hisz láthatóan semmi baja ?! Úgyhogy aztán megállapodtunk abban, hogy megröntgenezik és majd látjuk. Persze a felvétel nem lett jó, mert a gyerek mozgott.
Aztán a doki aláíratott egy papírt, hogy saját felelősségre hazavisszük, és a végén kioktatott, hogy legközelebb akkor jöjjünk, ha elájul, hány stb... szóval ennyi. A röntgenes csávó is kérdezte hogy első baba? :-)))...És elkezdte, hogy Ó, hányszor le fog még esni, meg a fejét veri a betonba az utcán stb...
Hát ez az én sztorim.
Igen, én is ezért javasoltam, hogy enm kell orvos. Mert akkor ő már köteles tetőtől talpig kivizsgálni és megfigyelésre benntartani.
Az ügyelet telefonon se fog mást mondani.
Le kell védjék magukat, én megértem.
Figyeld a fentieket és ha probléma van, akkor menj csak.
Az en kislanyom 1 eves, es nem is egyszer esett le az agyrol. 5 hos volt mikor magara hagytam egy pillanatra mert aludt. Fejjel esett le az agyrol, egy oran keresztul kapkodta a levegot(en is nagyon meg voltam remulve), meg piros is volt a kicsi arca, de szerencsere nem lett semmi baja. Azota mar tobbszor is esett. A tegnap is felmaszott az agyra es legurult( pedig mer le tud szalni), hatalmasat szolt a feje, mivel pont hanyatt esett, nagyon megijedtem, o meg csak nem is sirt.
Ne aggodj meg biztos lesznek ilyen kisebb balesetek,a babak meg igy vannak kialakitva(na persze az nem azt jelenti, hogy nem kell vigyazni rajuk, csak elofordulnak balesetek mindenkinel), mivel egy kesz orokmozgok, es nem tudnak egy helyben ulni:)Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!