Leesett az ágyról a fiam. Teljesen megrémültem. Történt már mással is ilyen?
Figyelt kérdés
Lehet megvetni, hanyag anyának tartani. De megtörtént. Remegett kezem, lában 10 percig utána. Fél éves picim azonnal felsírt, hamar meg is nyugodott, remélem nincs baj. A feje koppant. Ha beviszem az ügyeletre ott megröntgenezik a fejét, más nem történik tudom.
Jártatok már így? Rettenetes érzés, amikor eszembe jut.
2010. febr. 6. 10:08
11/14 anonim válasza:
Ird csak be a keresőbe, hogy "leesett az ágyról", meg fogsz lepődni, hogy milyen sok babával megtörténik :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat. Hát azt sejtettem, hogy másnál is előfordul, de hogy ennyi mindenkinél... :-)
2010. febr. 6. 17:08
13/14 anonim válasza:
Nekem tegnap esett le az ágyról a 7 hós lányom. Utána Üvöltött, mint a sakál, és 1 pillanatig nem vett levegőt, de ez már többször előfordult vele. Akkor is, ha nem esett le. Nem sokkal később már kacagott. Szépen aludt, mint máskor. NEM VAGY ROSSZ ANYA! velem kb. 3x fordult eddig elő. 20-25 cm az ágy.
14/14 Jenei Bernadett válasza:
szia!
Ne izgulj.Az enyém is ha úgy vesszük leesett arccal.Bár én elkaptam a lábát. Az ijedtségen kivül semmi baja nem lett. Sírt egy percig aztán megnyugodott. Most meg már úgy alszik mint egy bunda. Szerencsére nem vérzett a szája sem. Ilyenkor általában mi anyák jobban megijedünk. Nekem is remegett kezem-lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!