10 hetes terhes vagyok. Mennyire temészetes az, hogy idegrohamot kapok, elborul az agyam, ordítok és sírok, utána pedig teljesen kiborulok? És a végén nem is emlékszem arra, amit kiabáltam. Nem ok nélkül történt, de én régen nem nagyon reagáltam így.
Ne aggódj a hormonok miatt van. A tinik is ilyen lököttek amig megszokják a hormonfröccsöt. :)
Kb a 12 hétre elmúlik, addig kitartás a környezetednek, figyelmeztesd őket hogy mire számíthatnak, úgy könnyebb elviselni. :)
Szia!
Igen,ez természetes lehet,de azért próbálj meg uralkodni az indulataidon.
Nekem ez a 3-ik terhességem,és most csak kb a 25-ik hét körül lettem ilyen idegbajos.Tehát sajnos nem biztos,hogy elmúlik a 12-ik hét után.
Kitartás,és mindig számolj 3-ig mielőtt robbansz.
Boldog babavárást,üdv
szia.én az elsö babommal teljesen kivoltam..sirtam ha azt mondták hogy hiztam egy kicsit..kiabáltam ha valami nem jött össze és pár perc mulva meg már nevettem.volt hogy ültem egy helyben és sirtam.csak ugy..DE JOL ESETT..:D
most a 2 .babommal vagyok a 6. hétben és néha már én is idegesjkedek de csak este fele..és megállapitom hogy elegem van ebböl a napbol,hagyjon engem mindenki békén..na meg a párom..imádjuk cukkolni egymást,de már az sem jön be:Dhozzávágtam egy nejlon tokot..:D de csak vicc volt..mert tudtam hogy nem kemény:D
Ismerős a téma!Én az eleje óta ilyen vagyok.A családom elvisel,mások meg nem érdekelnek!Kitartás!
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!