Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babának ha lenyelem a...

Árt a babának ha lenyelem a spermát?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 17:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
22%
Anyám!Én éppen azt mondom,hogy én megadok neki mindent amit eddig.Ilyen dolgokat előtte sem csináltam meg és lásd nem ment el máshoz.:D
2012. máj. 15. 16:58
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Katacska, itt nem erről az egy dologról van szó, nyilván a szex lehetőségei majd végtelenek, és minden párnál megvan, hogy ebből nekik mi fér bele, és mi nem, mit vállalnak be és mit nem... ez idáig tök természetes. A baj azzal van, hogy ha végignézed a válaszokat itt, meg néhány más, szintén a terhesség és a szexualitás viszonyát érintő kérdést, azt látod, hogy a kedves parázó kismamák, már szinte mindenről elmagyarázták egymásnak, hogy miért nem jó, és miért célszerű tőle tartózkodni... szóval az összkép kezd olyan lenni, hogy amíg bekövetkezik a várt terhesség, addig a pasi a megrendelt időpontokban harckészen álljon a nő rendelkezésére tenyészkanként funkcionálni, ha meg már megvan a szent cél és pozitív a teszt, utána varázsütésre váljon aszexuálissá...
2012. máj. 15. 17:12
 33/38 A kérdező kommentje:
A szívemből szóltál kedves utolsó!!!! Amúgy meg csak annyit mondanék: Ki szelet vet, vihart arat! :D Nem hittem, hogy ekkora felháborodást kelt egy kérdés, számomra nem tűnt ez ekkora nagy dolognak, de nem vagyunk egyformák HÁLISTENNEK!!!!
2012. máj. 15. 17:25
 34/38 anonim ***** válasza:

Én írtam korábban a kérdezőnek, h ne törödjön a finnyásokkal.

Szóval: a mi szexuális életünk terhesség előtt olyan volt, ahol nem volt tabu, így a fenti kérdéshez kapcsolódó dolog sem. Viszont terhesség alatt 4 hónapig hánytam rengeteget, rosszul voltam, majd később korábbi vetélés miatt nem akartam szexelni, meg vhogy egyáltalán nem kívántam. És ez még szülés után is így volt egy darabig. DE: a páromnak esze ágában sem volt máshová menni, mivel korábbi évek alatt megkapott mindent olyan téren, és tudta, h ez csak átmeneti állapot. Valamint ő is úgy éreztem, hogy a terhesség nem a legmegfelelőbb időszak a perverzkedésre...pedig mi aztán nem vagyunk szívbajosak.

Sztem azok a pasik mennek félre ilyenkor, akiknek a nemi életük korábban sem volt felhőtlen...

Ja és sok nő nem érti meg, h attól még, h a legtöbb nőnek elég az, hanyatt fekszik és túlesik a dolgon, attól még egy férfinak igenis vannak "extra" vágyai, még ha nem mondja is...

2012. máj. 16. 15:54
 35/38 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek minden szavaddal!!! Ezt pont így gondolom én is! És természetes ha rosszul van valaki (nem csak ha terhes) Akkor ilyesmit nem kell és nem is várja el szerintem a férfi sem h csináljuk!!!
2012. máj. 16. 17:02
 36/38 anonim ***** válasza:
Akkor ezt megbeszéltük:))
2012. máj. 17. 10:45
 37/38 anonim válasza:

már nyelettem spermát terhes lánnyal és szép babája lett..

nagyon tetszett neki bár nem tőlem volt útban a gyerek és szerintem is őrült izgalmas

2012. júl. 13. 01:19
 38/38 anonim ***** válasza:
Lenyelheted az enyémet is.:)
2017. aug. 16. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!