Árt a babának ha lenyelem a spermát?
Én írtam korábban a kérdezőnek, h ne törödjön a finnyásokkal.
Szóval: a mi szexuális életünk terhesség előtt olyan volt, ahol nem volt tabu, így a fenti kérdéshez kapcsolódó dolog sem. Viszont terhesség alatt 4 hónapig hánytam rengeteget, rosszul voltam, majd később korábbi vetélés miatt nem akartam szexelni, meg vhogy egyáltalán nem kívántam. És ez még szülés után is így volt egy darabig. DE: a páromnak esze ágában sem volt máshová menni, mivel korábbi évek alatt megkapott mindent olyan téren, és tudta, h ez csak átmeneti állapot. Valamint ő is úgy éreztem, hogy a terhesség nem a legmegfelelőbb időszak a perverzkedésre...pedig mi aztán nem vagyunk szívbajosak.
Sztem azok a pasik mennek félre ilyenkor, akiknek a nemi életük korábban sem volt felhőtlen...
Ja és sok nő nem érti meg, h attól még, h a legtöbb nőnek elég az, hanyatt fekszik és túlesik a dolgon, attól még egy férfinak igenis vannak "extra" vágyai, még ha nem mondja is...
már nyelettem spermát terhes lánnyal és szép babája lett..
nagyon tetszett neki bár nem tőlem volt útban a gyerek és szerintem is őrült izgalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!