Árt a babának ha lenyelem a spermát?
Ez attól függ milyen "minőségű" az a sperma, a férfi alkoholt iszik, sok húsos egészségtelen fűszeres kaját eszik és dohányzik is vagy gyógyszert szed a spermája is ebből épül fel, tehát nem a legegészségesebb nasi, de ha egészséges élet módot folytat nem hiszem hogy nagy baj lenne belőle.
Egyébként én terhesen nem tudtam lenyelni, undorodtam tőle, akárcsak kávé, alkohol stb. szerintem ezt ösztönösen érzik az anyák, hogy mi mehet mi nem.
Aki meg prűden kezeli ezt a kérdést, hát... azért kell foglalkozni azzal a férfival 9 hónap hosszú idő+gyerek ágyas időszak, nem kell ítélkezni a kérdező felett.
fuuuuj a hideg is kirazott a kerdesedtol undoritoooooo!!!!
3 gyereket szultem de egyszer se kivantam meg a spermat terheseg alatt:)))))))
Kedves kérdező!
Ne is törődj a sok finnyással...Nem tudom mi ebben a gusztustalan.Bár én terhesen még a sexet sem kívántam, nem találok ebben semmi gusztustalant. Ezzel az erővel az is undorító, ha vki terhesen sexel. Sőt...az is, ha egyáltalán bármikor is sexel...
Valószínű,hogy nem szalvétával fogták meg ahogy én sem.De vannak olyan nők akiknek ez nincs ínyére......:)Akiknek pedig ez természetes dolog egészségükre.:D
15hkm
Én kicsit viccesnek találtam a kérdést , persze nem le pontozás -ból de most hogy fel tetted a kérdést kíváncsi lettem !
persze nyilván eszembe nem jutna csinálni :D
azokkal akik fújjognak ne foglalkozz velük !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!