5 hetes vagyok, most kezdtem el szedni a Gravidát 2 napja. Tegnap is, meg ma is, reggeli után vettem be, és amint lenyelem, rá 3-4 percre már ver is a víz, hányingerem van. Vajon a Gravida okozza? Mikor vegyem be?
vagy a wc-re futok, vagy ki az udvarra, és mélyeket szippantok a levegőből...
Egyébként semmi gondom nincs a nap többi részén.
Ezek a rosszullétek lehetnek a Gravidától? Csak az olyan furi, hogy már a bevétel után pár perccel jelentkezik is! Általában felkelés után 30-40 perccel reggelizem csak, utána veszem be a Gravidát. Szóval, azt sem mondhatom, hogy közvetlenül felkelés után vagyok rosszul...
A "vitaminbomba" okozhatja?
En is az esti bevetelt javasolom, nekem is az valt be.
Egyebkent en 16. hetig szedtem Gravidat, kombinalva folsavval (napi fel a 3mg-osbol) utana mar nem szedtem, mert az etvagyam hatalmas lett. Utana vasat, magneziumot szedtem mar csak.
De addig feltetlenul szedd, meg ha kicsit emelyegsz is, rengeteg hasznos dolog van benne, ami a kicsinek kell az eljen.
22 hetes kismami
szia
ugyanez volt.
mindegy hogy reggel-délben-este, evés elött-közben-után, a gravidától mindig hánytam.átváltottam az elevitre, utána jó volt.
próbáld ki, de ezek a rosszullétek amúgy is max. 0 15.hétig tartanak általában:S
28hetes kismama, boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!