Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babának ha lenyelem a...

Árt a babának ha lenyelem a spermát?

Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 17:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Bár nem ide vág a dolog, de ezért van a sok megcsalás a férfiak oldaláról, mert ilyen finnyás nők vannak.
2012. máj. 15. 09:20
 22/38 anonim ***** válasza:
Attól,hogy valaki nem engedi ezt meg a párjának vagy gusztustalannak tartja,nem feltétlen fogja megcsalni.Én ezt gusztustalannak tartom és nem tehetek róla.(és egyébként nem 40 éves vagyok hanem 22)Ez 2 emberről szól nem egyről.:)És tűzbe merném tenni a kezemet azért,hogy a párom hűséges volt hozzám az elmúlt 5 évben.Holott ezt sosem tettem meg neki.Szerintem ez nem ok arra,hogy megcsalja a másikat.Az már ok ha pl. állapotos a nő és hetekig hónapokig nem szeretkeznek mert nincs kedve a nőnek.De azért ez más...........
2012. máj. 15. 09:27
 23/38 mizuzizu92 ***** válasza:
hát ez igaz de mondjuk ha a nő terhes és nem kívánja akkor nem erőltetheti a srác ,hisz ő is vállalja a legtöbb esetben .
2012. máj. 15. 10:17
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem erőltetheti.Viszont egy nőnek azt gondolnia kellene,hogy ez nem megy a havi 1x-i szexelés mondjuk közel10 hónapig.
2012. máj. 15. 10:25
 25/38 mizuzizu92 ***** válasza:
100%
hát igen de több módja, van annak hogy a pasi örüljön ne kötelező pont szexelniük :)
2012. máj. 15. 10:28
 26/38 mizuzizu92 ***** válasza:
ez csak az én véleményem :)
2012. máj. 15. 10:28
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egyén függő.:)Nem minden férfi részesíti azt előnyben.Valakinek a szexuális együtlét nem csupán szex.És ahogy már mondtam nem egy emberről szól.
2012. máj. 15. 10:29
 28/38 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom lányok, nekem negyed évszázada:) volt várandós nővel dolgom, és az utolsó hetek kivételével tök természetes volt a szex bármely formája, beleértve a t. kérdező által említettet is...

Igaz, akkor még nem volt internet, ahol parázó terhes kismamák realtime be tudták egymást is paráztatni, hogy jajj, az orális szex, mert, jajj, ha a hüvelybe megy akkor ez lehet, jajj, az anális szex mert az aranyér mertkülönben... (ez utóbbi nem itt került MÉG elő, másik kérdésnél futott)

Namost, férfiként csak azt nem értem, hogy miért kell csodálkozni azon, ha a pasi egy idő után fogja a kalapját, és lelép? Azt vállalta előzőleg, hogy a párjával együtt kihordanak és felnevelnek egy gyereket, nem azt, hogy egy virtuális tébolyda szenvedő alanya legyen...

2012. máj. 15. 12:24
 29/38 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van utolsó!! Én azt gondolom, hogy csak azért mert terhesek vagyunk még nem kell megvonni mindent a párunktól! Nem az van h innentől minden csak a gyerek körül forog (persze nagyon fontos) De azért szem elött kell tartanunk, hogy a párunknak is vannak szükségletei és ha nem kapja meg 40 hétig+6 a szülés után, akkor bizony akármennyire is teszed érte tűzbe a kezed anyám, az megfogja máshol keresni a jót! Számtalan példát tudnék erre felhozni!!!! Ami sajnálatos, de tény!
2012. máj. 15. 16:55
 30/38 anonim ***** válasza:
Hála Istennek,hogy az én párom nem ilyen felfogású mint te.Már ne is haragudj.::DAzon én sem csodálkoznék ha elmenne máshoz azért mert havonta van csak szexuális élet.De én nem is mondtam azt,hogy nálunk attól,hogy állapotos vagyok ez van.Az,hogy én nem nyelem le a spermát,nem mostani dolog.Nekem ez az elejétől fogva nem pálya.Attól,hogy valaki ezt nem teszi meg szerintem még lehet kiegyensúlyozott a szexuális élete,és attól még kényeztetheti a párját.Nem mindegy,hogy hogyan.Ez alatt értem azt pl.,hogy attól még valaki orálisan kényeztetheti a párját ha nem is nyeli le.Ez nem minden férfit izgat.Vagyis lehet,hogy azokat igen akik csak kefélni akarnak,de ha "életük"párja ezt nem szeretné és tényleg szereti a másik fél akkor nem fogja erőltetni.Az anális dologról pedig megint csak más véleményen vagyok mint te.Néha-néha nem vadul esetleg belefér.De szerintem az nem arra való.
2012. máj. 15. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!