Árt a babának ha lenyelem a spermát?
Hát nem tudom lányok, nekem negyed évszázada:) volt várandós nővel dolgom, és az utolsó hetek kivételével tök természetes volt a szex bármely formája, beleértve a t. kérdező által említettet is...
Igaz, akkor még nem volt internet, ahol parázó terhes kismamák realtime be tudták egymást is paráztatni, hogy jajj, az orális szex, mert, jajj, ha a hüvelybe megy akkor ez lehet, jajj, az anális szex mert az aranyér mertkülönben... (ez utóbbi nem itt került MÉG elő, másik kérdésnél futott)
Namost, férfiként csak azt nem értem, hogy miért kell csodálkozni azon, ha a pasi egy idő után fogja a kalapját, és lelép? Azt vállalta előzőleg, hogy a párjával együtt kihordanak és felnevelnek egy gyereket, nem azt, hogy egy virtuális tébolyda szenvedő alanya legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!