Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együttlétkor mennyi ideig...

Együttlétkor mennyi ideig tartod a hüvelyedben a spermát?

Figyelt kérdés
Babacsinálásnál gondolom, hogy rögtön kimosod vagy még tartogatod. hogy a leghatásosabb?

2012. máj. 1. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

??????????

Ha együtt vagytok, utána elmész kimosni? Mármint mi is szoktunk utána pl. együtt vagy akár külön zuhanyozni, de direktbe nem öblítem ki a hüvelyem. Gondolom egyébként nem azonnal ugrasz fejest a kádba szex után, így az, aminek bent kell maradnia mosás ellenére is bent marad.

38 hetes kismama

2012. máj. 1. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Orvos szerint érdemes még szex előtt kispárnát tenni a fenék alá, aztán aktus után úgy is aludni, fürdés nélkül.

De egyébként nyilván akkor is teherbe lehet esni, ha rögtön elmész fürdeni.

2012. máj. 1. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is azt hallottam hogy érdemes egy kicsit bent tartani hogy ilyen csúnyán fogalmazzak, pl gyertya póz vagy amit már előttem is írtak kispárna a fenék alá.

Én ugyan nem tettem semmilyen előkészületet a baba érdekében, egyből megtöröltem magam de nem mentem fürdeni utána és így is összejött a baba.

25 hkm.

2012. máj. 1. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
30%

Időnként őszintén megdöbbenek itt egy-egy kérdésen. Mint például ezen.

Számomra elképesztő, hogy léteznek nők, akiknek szeretkezés után az első dolguk, hogy a szerelmüknek vallott férfi magját villámgyorsan kitakarítsák a testükből.

Hasonló reakciót eddig egy megerőszakolt nő esetében tudtam elképzelni és megérteni.

Rohadtul illúzióromboló, sőt megalázó, én kétlem, hogy ezután egy cseppet is pazarolnék arra a nőre.

"Babacsinálásnál gondolom, hogy rögtön kimosod vagy még tartogatod. hogy a leghatásosabb?"

Valami elképesztően sivár érzelemvilágra utaló mondat.

Talán jobb is, ha kimosod, jó alaposan.

2012. máj. 1. 23:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rendes válaszokat. Én is meg tudok döbbenni azon hogy akadnak kretén válaszadók, de hát ezzel nem lehet mit tenni,mint hogy azzal sem ha valaki kérdez, legyen az bármi, mivel erre találták ki ezt az oldalt.

Mellesleg ha szex után folyik a cuccos, nem szívesen fekszek tovább az ágyban hanem megfürdök.

2012. máj. 2. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam időzíteni, hogyha együtt vagyunk, már ne kelljen utána kimenni mosakodni sem, sőt fel sem kelek, hanem úgy alszom el. Annyit teszek, hogy visszaöltözöm, húzok egy bugyit, és abba elkészítek egy tisztasági betétet. Így a legegyszerűbb.:)) És jól is esik utána aludni.:))
2012. máj. 2. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Számomra elképesztő, hogy léteznek nők, akiknek szeretkezés után az első dolguk, hogy a szerelmüknek vallott férfi magját villámgyorsan kitakarítsák a testükből. "

Látszik, hogy férfi vagy.

Nem értem mi annyira hihetetlen abban, hogy vkinek kellemetlen, ha órákon keresztül csorog ki az ondó a hüvelyéből.

Senki nem mondta, hogy a kérdező gusztustalannak tartja a párja ondóját, vagy rögtön meg akar tőle szabadulni.

2012. máj. 2. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!