Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néztem az interneten hogy...

Néztem az interneten hogy átlagos embereknél 18 kg plusz jelentkezik a terhesség alatt én 65 kg el keztem a terhességemet most 76 kg voltam 2 héttel ezelött és akkor voltam 24 hetes szerintetek joméh vagy már nem? Próbálok odafigyelni mit hogy eszem

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 15:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nyugi, én 23 hetesen járok +11 kg-nál. Igaz én 57-ről indultam és most vagyok 68 kg (171 cm). Annyit mondott a védőnő, hogy kevesebb szénhidrát és csoki, és több zöldség, gyümölcs, egyébként nem sok a súlynövekedés.
2012. máj. 10. 17:50
 22/31 A kérdező kommentje:
végre köszönöm nekem-is ugyan ezt monta meg annyit hogy már tényleg figyeljek mert úgy fogok betolatni a védőnőhöz de ezt a 2.mérésnél monta ez volt a 3. :D
2012. máj. 10. 17:59
 23/31 A kérdező kommentje:
egyébként szívesen olvasok vacsira tanácsokat hogy mit érdemes vacsorázni :D
2012. máj. 10. 18:18
 24/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Vacsira egyél egy csirkesalátát, vagy rakott karfiolt hús nélkül és kevés sajttal. Ehetsz gyümölcsöket, amennyi belefér, de inkább a kevesebb cukortartalmúakat, mint mondjuk az alma. A joghurt is teljesen jó, ha megbírod állni, hogy csak 1-et, max 2-t tolj be. Vacsira ne egyél kenyeret, tésztát, rizst, krumplit, péksütit, jégkrémet, tortát, stb, inkább zöldség és gyümölcs ha lehet.

Sőt! Ihatsz fitness teakeveréket is, semmi bajod nem lesz tőle, így kisebb lesz az étvágyad is és a babának sem ártasz vele, mert egy csomó olyan gyógynövényből készült, amiknek semmilyen negatív hatása nincs a szervezetre. Ilyenből megiszol minden étkezés előtt egy pohárral és meglátod nagyon szép lesz a súlyod! SOk sikert!!!

12 h km

2012. máj. 10. 18:25
 25/31 A kérdező kommentje:

hmm egész jó válasz köszönömm esetleg ilyen teára gondoltál ?

[link]

2012. máj. 10. 18:48
 26/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem ez nagyrészt genetika.

Lányom lombikbaba + cukros is voltam, betuttam a sok hormonnak és a cukorbetegségnek a súlyomat, hiába diétáztam, +25 kilóval mentem szülni. Mindenki rémísztgetett, de szülés után 7 hónappal kevesebb voltam súlyra mint terhesség előtt, lement magától.

Most újra babát várok, természetes úton estem teherbe+ a cukrom is tökéletes, itt a tavasz, sok zöldéséget, gyümölcsöt eszem és tényleg odafigyelek mindenre+ a 14 hós lányommal állandóan úton vagyok, rengeteget mozgok, és tudod mi van? Most vagyok 22 hetes és + 12 kilónál tartok.... Fogalmam sincs miért??????? De tényleg! Dokim azt mondta genetika nagyrészt. Nem vizesedet, nem vagyok cukros, nem zabálok, sokat mozgok, mégis dekára ugyanannyit hízok mint az első terhességnél.

2012. máj. 10. 18:56
 27/31 anonim ***** válasza:
El kell hagyni a nassolnivalókat, pékárukat. Át kell térni a rozskenyérre, és abból is mértékkel.egyél sok gyümölcsöt zöldséget, natúr joghurtot.vacsorára ahogy írták vmi fehér hús salátával tökéletes.
2012. máj. 10. 18:58
 28/31 A kérdező kommentje:
elég érdekes gratulálok a babákhoz :) hát probálok tényleg figyelni tényleg az az egyetlen hibámvolt hogy 2 hétig tejbegrizt vacsoráztam és esténként nagyon éhesvoltam mert a baba várá miatt ithon festés meg ilyenek csak hogy tiszta friss legyen a fal és futolag bekaptam 1 2 falatot mert a sok térdelés a takaritásnál meg ilyenek hát a barátnömis most szül valamikor és 24 kg-t szedett fel mindig félek a méreckedésnél de látod nem mindenki ért egyet hogy a családomban mindenkinek súly problémája van
2012. máj. 10. 19:08
 29/31 anonim ***** válasza:
Ez rengeteg,és nem kezdted olyan kevésről azért,hogy ez legyen a reális.Próbálj odafigyelni,mert baj lesz ennyi túlsúlyból.Hisz ez nem a baba súlya...
2012. máj. 11. 05:52
 30/31 A kérdező kommentje:

Kedves Mojzes Izabella Krisztina!

Mekkora a kisbaba 26 hetes korában?

A kisbaba felszedett egy kicsit a 26. hétre és már több mint 770 grammot nyom., és már akár 35 cm is lehet a magassága. A csontjaira most már némi zsír is lerakódik, de nem fog túl sokat felhalmozni a terhesség utolsó hetéig.

A Baba növekedése és fejlődése

A kisbaba szíve továbbra is növekszik és fejlődik a 26. héten. Talán még a szívverését is hallhatod egy has adra helyezett sztetoszkóppal. A hallgatózásba ne nagyon éld bele magad, ugyanis vannak anyukák, akiknek ez nem sikerül egyszer sem az egész terhesség alatt. A Doppler-elvű ultrahangkészülékkel való vizsgálat sokkal hatékony és eredményes módja a baba szívverésének megmérésére.

A szervek növekedése mellett az idegpályák a magzat fülében tovább fejlődnek és ez lehetővé teszi, hogy a baba jobban reagáljon a hanghatásokra. Talán fel is fedezted már, hogy gyakrabban ugrál, ha hangos zajokat hall. Ez már egy jó alkalom arra, hogy egy kis relaxáló zenét hallgassatok a csöppséggel. Vannak kismamák, akik szívesen olvasnak fel ebben az időszakban.

A kismama fejlődése

Az anyaméhnek ekkorra már több mint 6,5 cm-rel a köldök felett kell elhelyezkednie, és tovább nő minden héten kb. 1 cm-t a terhesség során. Ebben az időszakban már fel kellett szedned néhány kilót, néhány anyukánál ez akár +10kg is lehet. Ez napról napra változhat attól függően, hogy milyen a vízvisszatartásod. Ne próbáld meg minden nap mérni a súlyodat, mivel ez elég frusztráló lehet.

köszönöm a válaszoka erre megkaptam a nekem valót ahogy néhány válaszolotol

2012. máj. 11. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!