Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néztem az interneten hogy...

Néztem az interneten hogy átlagos embereknél 18 kg plusz jelentkezik a terhesség alatt én 65 kg el keztem a terhességemet most 76 kg voltam 2 héttel ezelött és akkor voltam 24 hetes szerintetek joméh vagy már nem? Próbálok odafigyelni mit hogy eszem

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 15:43
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
drága 8-as bocsi de itt ilyenek nem kívánatosak úgy irok ahogy nekem tetszik ha nem tetszik ez neked ne kommentál ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN nem kell bunkónak lenni
2012. máj. 10. 16:34
 12/31 anonim ***** válasza:
Hát,ha már előtte is kicsit husibb voltál,akkor elég sok.És valóban még csak most jön a java.Én 170 cm vagyok,65 kg-al kezdtem a mostani terhességemet(a 3. babámat várom).A 20. héten vagyok,és 1.5 kg-al vagyok több(66.5 kg).Az előző terhességeim alatt se jött fel 12 kg-nál több.Szerintem most még annyi se lesz,mert korábban ilyenkor már 4 kg volt rajtam.Ez a mostani nem is rajtam van,hiszen a baba,meg a magzatvíz,a megnövekedett méh,és a többletvér simán kiteszi ezt az 1.5 kilót(a doki mondta),arról nem is beszélve,hogy 2 mérettel nagyobb a cicim is.
2012. máj. 10. 16:34
 13/31 A kérdező kommentje:
majd leküzdöm a védönö pedig azt mondta hogy bele fér csak vigyázzak sajnos jön nagyon ++ de amugyis mindig mikor mértek nehezebb sportcipő meg pufi mellényis volt rajtam aztmonta a védönö hogy aztis beleszámolta pedig mindig min 1 kg- leketett volna vonija de direkt nem tette
2012. máj. 10. 16:40
 14/31 anonim ***** válasza:

Figyu! Te azt kérdezted hogy 24 hetesen jó vagy nem 11kg hízás! Hát nem jó nagyon sok!

Az lehet hogy genetika,de nem kell arra fogni hogy a családban súlyproblémák vannak.

Az én családomban is vannak,anyám is túlsúlyos,mégsem híztam csak 12kg-ot. Ja és a 41.héten szültem. 171cm,és 72kg-mal lettem terhes.

2012. máj. 10. 16:44
 15/31 A kérdező kommentje:
héj eszembensincs felfogtam a válaszokat ennyi ez van én csak leirtam a körülményeimet hogy a válaszolok tuggyák aztis hogy a teherbe esésem elött mivolt ennyi az egész köszönöm a választ
2012. máj. 10. 16:53
 16/31 A kérdező kommentje:
egyébként írtam hogy csak kíváncsi voltam a védőnő megmondta miért szedtem fel én azt hittem hogy odafigyeltem a kajálásra nem tudtam hogy nagyon hizlal a tejbegríz és én esténként azt vacsoráztam hát sok kommüntelőnek köszönöm a választ igyekszem ledolgozni a többi nek meg inkább nem köszönném meg egy kicsit kulturáltabb válaszokat kérnék azért kérdeztem itt mert az eddigi kérdéseimre teljesen korrekt és normális válaszokat kaptam
2012. máj. 10. 17:00
 17/31 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de kissé értelmetlenül írsz! Külföldi vagy,hogy nem írsz helyesen? Nem akarlak bántani csak érdekel!

Meg mi az hogy nem tudtad hogy a tejbegríz hizlal? Cukor nélkül etted? A gríz önmagában is hizlaló.

Amúgy szerintem elég korrekt válaszokat kaptál,senki nem írt semmi bántót! Lehet csak a terhességed miatt túlérzékeny vagy.

2012. máj. 10. 17:08
 18/31 A kérdező kommentje:
nem már a fáradtságtól nem is látom nagyon mit írok konkrétan egy válaszolónak szolt ez a dolog azt tudtam hogy hizlal de az nem igazán hogy ennyit nyom a súlyomon igen elég jó válaszokat kaptam de az hogy az egyik kedves hozzászóló beszól hogy úristen ne a sulyommal foglalkozzak hanem a helyesírásommal kicsit túlzás porbálok odafigyelni de elég sok gondom van és fáradt vagyok és sajnos a helyesírásom bánja úgyhogy ezer bocsánat a helyesírási problémámért nem direkt van
2012. máj. 10. 17:18
 19/31 anonim ***** válasza:

Én 64 kg-ról indultam és most 24 hetesen +7kg-nál tartok, szerintem sok, de a védőnőm szerint teljesen jó. (Épp 160 cm vagyok)

Próbálj többet mozogni, esetleg este kevesebbet egyél. Valóban még ezután jön a java, ami a kilókat illeti..

2012. máj. 10. 17:25
 20/31 A kérdező kommentje:
mozgok annyit amennyit tudok :) 6kor pontos vacsora utána csak joghurt most már eleinte lakásfestés miatt is meg ilyenek miatt felkészültünk a védőnővel a későbbi evésre meg ilyenekre úgyhogy azt mondta hogy ez belefér de most már figyeljek oda és már ezt teszem :) :(
2012. máj. 10. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!