Néztem az interneten hogy átlagos embereknél 18 kg plusz
jelentkezik a terhesség alatt én 65 kg el keztem a
terhességemet most 76 kg voltam 2 héttel ezelött és
akkor voltam 24 hetes szerintetek joméh vagy már nem?
Próbálok odafigyelni mit hogy eszem
11/31 A kérdező kommentje:
drága 8-as bocsi de itt ilyenek nem kívánatosak úgy irok ahogy nekem tetszik ha nem tetszik ez neked ne kommentál ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN nem kell bunkónak lenni
Hát,ha már előtte is kicsit husibb voltál,akkor elég sok.És valóban még csak most jön a java.Én 170 cm vagyok,65 kg-al kezdtem a mostani terhességemet(a 3. babámat várom).A 20. héten vagyok,és 1.5 kg-al vagyok több(66.5 kg).Az előző terhességeim alatt se jött fel 12 kg-nál több.Szerintem most még annyi se lesz,mert korábban ilyenkor már 4 kg volt rajtam.Ez a mostani nem is rajtam van,hiszen a baba,meg a magzatvíz,a megnövekedett méh,és a többletvér simán kiteszi ezt az 1.5 kilót(a doki mondta),arról nem is beszélve,hogy 2 mérettel nagyobb a cicim is.
2012. máj. 10. 16:34
13/31 A kérdező kommentje:
majd leküzdöm a védönö pedig azt mondta hogy bele fér csak vigyázzak sajnos jön nagyon ++ de amugyis mindig mikor mértek nehezebb sportcipő meg pufi mellényis volt rajtam aztmonta a védönö hogy aztis beleszámolta pedig mindig min 1 kg- leketett volna vonija de direkt nem tette
Figyu! Te azt kérdezted hogy 24 hetesen jó vagy nem 11kg hízás! Hát nem jó nagyon sok!
Az lehet hogy genetika,de nem kell arra fogni hogy a családban súlyproblémák vannak.
Az én családomban is vannak,anyám is túlsúlyos,mégsem híztam csak 12kg-ot. Ja és a 41.héten szültem. 171cm,és 72kg-mal lettem terhes.
2012. máj. 10. 16:44
15/31 A kérdező kommentje:
héj eszembensincs felfogtam a válaszokat ennyi ez van én csak leirtam a körülményeimet hogy a válaszolok tuggyák aztis hogy a teherbe esésem elött mivolt ennyi az egész köszönöm a választ
16/31 A kérdező kommentje:
egyébként írtam hogy csak kíváncsi voltam a védőnő megmondta miért szedtem fel én azt hittem hogy odafigyeltem a kajálásra nem tudtam hogy nagyon hizlal a tejbegríz és én esténként azt vacsoráztam hát sok kommüntelőnek köszönöm a választ igyekszem ledolgozni a többi nek meg inkább nem köszönném meg egy kicsit kulturáltabb válaszokat kérnék azért kérdeztem itt mert az eddigi kérdéseimre teljesen korrekt és normális válaszokat kaptam
Ne haragudj de kissé értelmetlenül írsz! Külföldi vagy,hogy nem írsz helyesen? Nem akarlak bántani csak érdekel!
Meg mi az hogy nem tudtad hogy a tejbegríz hizlal? Cukor nélkül etted? A gríz önmagában is hizlaló.
Amúgy szerintem elég korrekt válaszokat kaptál,senki nem írt semmi bántót! Lehet csak a terhességed miatt túlérzékeny vagy.
2012. máj. 10. 17:08
18/31 A kérdező kommentje:
nem már a fáradtságtól nem is látom nagyon mit írok konkrétan egy válaszolónak szolt ez a dolog azt tudtam hogy hizlal de az nem igazán hogy ennyit nyom a súlyomon igen elég jó válaszokat kaptam de az hogy az egyik kedves hozzászóló beszól hogy úristen ne a sulyommal foglalkozzak hanem a helyesírásommal kicsit túlzás porbálok odafigyelni de elég sok gondom van és fáradt vagyok és sajnos a helyesírásom bánja úgyhogy ezer bocsánat a helyesírási problémámért nem direkt van
Én 64 kg-ról indultam és most 24 hetesen +7kg-nál tartok, szerintem sok, de a védőnőm szerint teljesen jó. (Épp 160 cm vagyok)
Próbálj többet mozogni, esetleg este kevesebbet egyél. Valóban még ezután jön a java, ami a kilókat illeti..
2012. máj. 10. 17:25
20/31 A kérdező kommentje:
mozgok annyit amennyit tudok :) 6kor pontos vacsora utána csak joghurt most már eleinte lakásfestés miatt is meg ilyenek miatt felkészültünk a védőnővel a későbbi evésre meg ilyenekre úgyhogy azt mondta hogy ez belefér de most már figyeljek oda és már ezt teszem :) :(
Kapcsolódó kérdések: