Egy átlagos terhesség alatt hányszor csinálnak hüvelyi vizsgálatot?
Nekem 3-szor csináltak hüvelyi uh-t. 5 hetes, 7 hetes és a 12 hetes genetikai uh-, de ott + hasi uh is volt. Utána már csak hasit csinálnak.
26 hetes kismama
Az uh-t nem számolva engem eddig 2-szer vizsgált meg a doki, ebből az egyik rákszűrés is volt egyben.
23 hetes kismami
szerintem ez dokifüggő. én 18 hetes vagyok, eddig kb. négyszer voltam az orvosomnál (magánrendelésen), és ő minden alkalommal megvizsgált. Kitapintja a méhemet, megnézi a méhszájat, ilyesmi... ja, és mindig megnézett uh-val is.
Lehet, hogy ez azért van, mert magánrendelés. Nem tudom, hogy SZTK rendeléseken mi a "szokás"
én magánorvoshoz járok. most vagyok 29 hetes terhes. nekem soha nem csináltak hüvelyi UH-t, hüvelyi vizsgálat pedig eddig csak a 28. héten volt. Azt mondta, hogy látja a méhszájat az UH-on is és az zárt. eddig problémamentes voltam. :-)
neked is minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!