Néztem az interneten hogy átlagos embereknél 18 kg plusz jelentkezik a terhesség alatt én 65 kg el keztem a terhességemet most 76 kg voltam 2 héttel ezelött és akkor voltam 24 hetes szerintetek joméh vagy már nem? Próbálok odafigyelni mit hogy eszem
elsö válaszoló nak irtam hogy az intetneten olvastam
a
másodiknak
hát aztmonta hogy belefér havonta 2-3 kg-t szeedek fel de nem mindog
egyépként odairtam aztis hogy nagyon odalfigyelek hogy mit eszek védö nö ajánlásával csak kiváncsi vagyok a véleményekre tapasztalatokra amugy a 11-11 kg valóban elöirt azoknak akik soványabbak a keletténél nézz utána
Sok a 11kg,de nem mindegy hogy "mekkora" voltál előtte! Írod hogy 65kg,de milyen magas?
Az átlag tényleg 10-12kg,én úgy tudom 18kg azoknál megengedett akik eleve soványak voltak.
Ezt a nézd meg. [link]
6os voltam.
Aki világéletében hajlamos volt a hízásra, az ne lepődjön meg, ha minden erőfeszítése ellenére felszed 15-20 kilót, amit utána csak véres verítékkel fog tudni leadni
twsség ebben is benne van :D hát igyekszem annál többet nem felszedni de sportolni nem engednek mert veszélyesztetett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!