Mit tennél? Ha terhes lennél, és?
Férjnél vagyok, 29 éves. Van 2 gyerek: 10 és 1 évesek.
Jövőre mennék vissza dolgozni, már vártam, nincs birkatürelmem a babákhoz. Beszéltünk 3.-ról is, de majd, ha visszamentem, dolgozom kicsit, és újra azt érzem, hogy jó lenne már megint babázni, ez ha lenne, akkor 3-4 év múlva. Igazából sokszor érzem azt, hogy már jó lenne újra dolgozni, el is terveztem mindent. De ezt nem most akartam.
Erre ma pozitív lett a tesztem. A gumi szakadt ki egyszer, de teljesen, nem estem kétségbe, és úgy voltam vele, hogy nincs gond, mert úgyis a vége felé járok (azaz nemsokára megjön), újabban hónap elején jött meg, nem állt vissza hajszálpontosan szülés óta, csak úgy kb-re. Aztán előbb pozitív lett. Mit tennétek?
a végén még ráfogjátok szerencsétlenre, hogy utálja a gyerekeit...
nekem is van egy kisfiam, imádom,szeretem, de megmondom őszintén várom már a szeptembert,hogy oviba menjen, ugyanis hiányzik a munkám.
ez olyan nagy bűn??
Mi se terveztünk 3 gyereket. Az első kettő is kicsi. Én ráadásul spirál mellett lettem terhes szóval egyáltalán nem számítottam rá meg se fordult a fejemben! Mivel elkaptunk családilag egy jó kis hányós hasmenőst így a tüneteimet is sokáig annak tudtam be. 8 hetesen mentem dokihoz amikor már ott volt a kicsi szíve nem, egyértelműen nem bírtam volna már lemondani róla.
A férjem is egyetértett.
De őszinte leszek: marha nehéz, megbolondulok már itthon 5.5 éve itthon vagyok és még 1 éves sincs a kicsi. Felénk nincs bölcsi. Csak fizetős plusz nem tartom jónak pici baba bölcsibe adását úgyhogy még min. 1 évet itthon "ülök".
Nehéz mert a férjem rengeteget dolgozik, rokonságunk, nagyszülők nincsenek, soha egy percem nincs magamra.
Néha igenis megfordul a fejemben hogy jobb lett volna csak 2 gyerekkel mégiscsak.
Ideges feszült és kimerült vagyok a 2 nagyobbal is, és ezt nem érdemelnék.
Persze ezen nem vekengek sokáig mert már ez a helyzet és persze a legkisebb kisfiunk is tündéri aranyos és meg nem válnék tőle semmiért.
De nem biztos hogy ha korán észlelem a terhességet úgy 5-6 hét körül akkor ugyanígy döntöttünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!