Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes lennél a 2. babával...

Ha terhes lennél a 2. babával és a férjed nem akarná meg tartani, te mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 23:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%
Ha jó körülmények közt,megértö segítö szülökkel rokonsággal rendelkeznék,megtartanám,még a férjem nélkül is.(de azis lehetne hogy kesöbb megváltozik ö is ha meglátja a babukát).Ha senkire nem számíhatnék és csóri lennék,elvetetném.
2010. okt. 27. 23:50
 2/21 anonim válasza:
74%
itt az a kérdés h te mit akarsz.
2010. okt. 27. 23:50
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Én megtartottam.Most épp azt gondolja, itt hagy minket, mielőtt a kicsi megszületik.
2010. okt. 28. 04:08
 4/21 anonim ***** válasza:
47%

Csak magamnak biztos nem szülném meg!

A gyereknek se jó apa nélkül felnőni. S ha belegondolsz akár anyagi, érzelmi stb. téren se tud annyit megadni csak az anya, mint a család!

2010. okt. 28. 07:37
 5/21 anonim ***** válasza:
65%

ÉS PERSZE GONDOLJ A MÁR MEGLÉVŐ GYEREKRE!!

nagyon abortusz ellenes vagyok.nem tudom mit tennék hasonló helyzetben.

de vannak olyan helyzetek amikor el kell vetetni.nem csak azzal a picivel szúrtok ki hanem a gyermeketekkel is hogy eddig voltapukája és ezután meg nem lesz.

21 hónapos kislány anyukája

2010. okt. 28. 07:55
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is 2 emberen múlik, ne csak te dönts.

30hkm

2010. okt. 28. 08:24
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
ha egyébként tökéletes lenne a házasságom és szuper lenne a férjem, akkor...lehet, hogy hallgatnék rá...
2010. okt. 28. 09:19
 8/21 TKI Ibolya ***** válasza:
63%

Ott kezdődik az egész téma ,hogy ha tudtad hogy nem akar másik babát a párod miért nem védekeztetek? Akkor most nem kellene ilyenen törni a fejedet.Férjednek is joga van eldönteni, hogy mit akar nem csak a nőké a gyermek.Gondolkozz el hogy fordított esetben te mit szólnál ha a férjed akkor is gyereket akarna ha te nem!Lehet hogy megváltozik a véleménye de mi van ha nem?Remélem sikerül döntened!

Ha a baba mellett döntesz boldog baba várást!!!!

2010. okt. 28. 09:35
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
ha a férjem nem akarna több babát nem esnék teherbe. egyszerű.
2010. okt. 28. 10:35
 10/21 anonim ***** válasza:
64%

A munkatársnőm 41 évesen lett terhes a harmadik babával. Már volt két nagy, tizenéves gyereke. A férje nem akarta a babát, így hát elvetette. Ennek már 6 éve...

Ma sem tudja feldolgozni. Nagyon sokat kesereg miatta, lelkileg annyira megviselte. És nincs az az érv, amely megkönnyítené a helyzetét...

Megértem az előttem hozzászólókat, hogy milyen fontos egy apa, DE

Gondold csak végig:

Mit fogsz érezni, ha elvetetnéd a gyereket? Megéri neked, hogy egész életeden keresztül egy ilyen terhet hordj?

Ha megtartanád - mit veszítesz - persze az apán kívül?

És mit nyersz? és mit nyerhet a már meglévő gyereked?

Sokan mondják az előttem hozzászólók közt, hogy milyen egy gyereknek apa nélkül felnőni. Ha igazán apja annak a gyereknek (tehát nem csak biológiailag az), akkor bárhogy döntesz is, lesz apja a gyerekednek.

És milyen egy gyereknek testvér nélkül felnőni?

Beszéljétek át ezt újra és ha úgy érzed, mutathatsz neki videókat a Youtube-ról, az abortuszról, hogy fogja fel, milyen súlya van ennek a döntésnek.

2010. okt. 28. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!