Ha terhes lennél a 2. babával és a férjed nem akarná meg tartani, te mit tennél a helyemben?
Csak magamnak biztos nem szülném meg!
A gyereknek se jó apa nélkül felnőni. S ha belegondolsz akár anyagi, érzelmi stb. téren se tud annyit megadni csak az anya, mint a család!
ÉS PERSZE GONDOLJ A MÁR MEGLÉVŐ GYEREKRE!!
nagyon abortusz ellenes vagyok.nem tudom mit tennék hasonló helyzetben.
de vannak olyan helyzetek amikor el kell vetetni.nem csak azzal a picivel szúrtok ki hanem a gyermeketekkel is hogy eddig voltapukája és ezután meg nem lesz.
21 hónapos kislány anyukája
Szerintem is 2 emberen múlik, ne csak te dönts.
30hkm
Ott kezdődik az egész téma ,hogy ha tudtad hogy nem akar másik babát a párod miért nem védekeztetek? Akkor most nem kellene ilyenen törni a fejedet.Férjednek is joga van eldönteni, hogy mit akar nem csak a nőké a gyermek.Gondolkozz el hogy fordított esetben te mit szólnál ha a férjed akkor is gyereket akarna ha te nem!Lehet hogy megváltozik a véleménye de mi van ha nem?Remélem sikerül döntened!
Ha a baba mellett döntesz boldog baba várást!!!!
A munkatársnőm 41 évesen lett terhes a harmadik babával. Már volt két nagy, tizenéves gyereke. A férje nem akarta a babát, így hát elvetette. Ennek már 6 éve...
Ma sem tudja feldolgozni. Nagyon sokat kesereg miatta, lelkileg annyira megviselte. És nincs az az érv, amely megkönnyítené a helyzetét...
Megértem az előttem hozzászólókat, hogy milyen fontos egy apa, DE
Gondold csak végig:
Mit fogsz érezni, ha elvetetnéd a gyereket? Megéri neked, hogy egész életeden keresztül egy ilyen terhet hordj?
Ha megtartanád - mit veszítesz - persze az apán kívül?
És mit nyersz? és mit nyerhet a már meglévő gyereked?
Sokan mondják az előttem hozzászólók közt, hogy milyen egy gyereknek apa nélkül felnőni. Ha igazán apja annak a gyereknek (tehát nem csak biológiailag az), akkor bárhogy döntesz is, lesz apja a gyerekednek.
És milyen egy gyereknek testvér nélkül felnőni?
Beszéljétek át ezt újra és ha úgy érzed, mutathatsz neki videókat a Youtube-ról, az abortuszról, hogy fogja fel, milyen súlya van ennek a döntésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!