Ha terhes lennél a 2. babával és a férjed nem akarná meg tartani, te mit tennél a helyemben?
Erre csak akkor tudnék válaszolni, ha előtte magamnak válaszolnék arra akérdésre: tudtam-e, hogy a férjem nem akar több gyereket? HA tudtam, ki hibázott, hogy mégis terhes vagyok?
Mi nem akarunk több gyereket, elvleg csak lombikkal lehet, tehát nem védekezünk. de előre megbeszéltök, ha terhes lennék, megtartjuk (3 van már...) és aztán megbeszéljük, ki és hogyan védekezzen véglegesen.
Utolsónak: a gyógyszer mellett lettem terhes, az jó nagy kockázat és ha emellett a párom nem akarja, akkor valószinűleg elvetetném.
De komolyan, annyian irjátok, hogy gyósgyszer mellett lettetek terhesek, ilyen szarok a mai gyógyszerek??? Nekem hihetetlen... Nem maradt ki 1-2 szem, vagy bármi hasonló?
vitatkozhatnánk itt akármeddig de ezt csak a a kérdező döntheti el hogy mit akar és mi neki a jó!!!
az nem rossz ötlet hogy mutass a férjednek abortuszos videókat a you tube-ról.hátha megenyhül!
mert ha van anyagi hátteretek akkor miért ne jöhetne még egy baba.
valaki írta hogy melyik rosszabb a meglévő gyereknek apa nélkül vagy testvér nélkül felnőni.vannak egyke gyerekek a világon és nem hiszem hogy ez hátrány lenne nekik.(jó esetben)
jelen esetben nem hiszem hogy a gyerek felfogná hogy milyen ha van testvére mert nincs neki,tehát nem lenne neki rossz ha nem születne meg mert ő eddig azt szokta meg hogy egyke.
DE az igenis rossz volna neki ha apa nem lenne többet illetve csak hétvégi apja volna.nem olyan családja volna mint eddig APA-ANYA és Ő.
tényleg egyébként hogy sikerült ez a baba?
21 hónapos kislány anyukája
Érdemes végigolvasd
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!