Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes lennél a 2. babával...

Ha terhes lennél a 2. babával és a férjed nem akarná meg tartani, te mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 23:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak akkor tudnék válaszolni, ha előtte magamnak válaszolnék arra akérdésre: tudtam-e, hogy a férjem nem akar több gyereket? HA tudtam, ki hibázott, hogy mégis terhes vagyok?

Mi nem akarunk több gyereket, elvleg csak lombikkal lehet, tehát nem védekezünk. de előre megbeszéltök, ha terhes lennék, megtartjuk (3 van már...) és aztán megbeszéljük, ki és hogyan védekezzen véglegesen.

2010. okt. 28. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
10:35-ös én gyógyszer mellett lettem terhes!Egyszerű!
2010. okt. 28. 13:45
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Utolsónak: a gyógyszer mellett lettem terhes, az jó nagy kockázat és ha emellett a párom nem akarja, akkor valószinűleg elvetetném.

De komolyan, annyian irjátok, hogy gyósgyszer mellett lettetek terhesek, ilyen szarok a mai gyógyszerek??? Nekem hihetetlen... Nem maradt ki 1-2 szem, vagy bármi hasonló?

2010. okt. 28. 14:38
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha felcsinált, ragaszkodnék hozzá, hogy tartsuk meg. Előbb kellett volna védekezni....Szóval, hacsak nem verted át(pl nem vetted be a fogigátlót), akkor vállalja ő is a felelősséget!
2010. okt. 28. 15:10
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
dehogy rosszak a mai gyógyszerek, kismillió éve szedik ismerőseim, családtagjaim én magam is és nem lettünk terhesek.általában ez csak kifogás de a háttérben ott van, hogy hoppá lehet kimaradt egy szem vagy beteg voltam stb...
2010. okt. 28. 15:55
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

vitatkozhatnánk itt akármeddig de ezt csak a a kérdező döntheti el hogy mit akar és mi neki a jó!!!

az nem rossz ötlet hogy mutass a férjednek abortuszos videókat a you tube-ról.hátha megenyhül!

mert ha van anyagi hátteretek akkor miért ne jöhetne még egy baba.

valaki írta hogy melyik rosszabb a meglévő gyereknek apa nélkül vagy testvér nélkül felnőni.vannak egyke gyerekek a világon és nem hiszem hogy ez hátrány lenne nekik.(jó esetben)

jelen esetben nem hiszem hogy a gyerek felfogná hogy milyen ha van testvére mert nincs neki,tehát nem lenne neki rossz ha nem születne meg mert ő eddig azt szokta meg hogy egyke.

DE az igenis rossz volna neki ha apa nem lenne többet illetve csak hétvégi apja volna.nem olyan családja volna mint eddig APA-ANYA és Ő.

tényleg egyébként hogy sikerült ez a baba?

21 hónapos kislány anyukája

2010. okt. 28. 15:58
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
13:45-ös vagyok.Nem maradt ki egy szem sem,nekem több ismerősöm is gyógyszer mellett lett terhes!Mi terveztük volna amúgy is jövőre és úgy gondoltuk,hogy megtartjuk,mert annyira jönni akart!És szerencsére a férjemmel is minden rendben,jó a kapcsolatunk!
2010. okt. 28. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:
32%
Mi is védekeztünk, mégis becsúszott a baba.Párom teljesen összeomlott,nagyon nem akart gyereket,mert még "csak" 33 éves.Én úgy döntöttem, hogy vele vagy nélküle,de 28 évesen megtartom a gyereket (egyszer már elvesztettem egy babát).El akartam költözni, a családom segített volna,de párom nem engedett.Azt mondta,az ő gyereke nem szenvedhet hiányt semmiben,és ha megszületik a baba, biztos meg fogja szeretni,csak most még nem tudja feldolgozni a helyzetet.Most 19+4 hetes vagyok,márciusban jön a még nem tudjuk milyen nemű babánk.Nem bántam meg, hogy egyedül döntöttem el,hogy marad a gyerek.
2010. okt. 28. 22:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Mikor megvolt akkor voltunk együtt,de úgy érzem ismét babát várok (sok pisilés,mellfeszülés,nyomásérzet a hasamnál),de ez még nem biztos,mert a teszt még nem mutatná ki (túl korai lenne),a párom már jelezte,hogy most "ezt a babát nem akarja"(már ha van).
2010. okt. 28. 23:22
 20/21 anonim ***** válasza:
2010. okt. 29. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!