Mit tennél? Ha terhes lennél, és?
Férjnél vagyok, 29 éves. Van 2 gyerek: 10 és 1 évesek.
Jövőre mennék vissza dolgozni, már vártam, nincs birkatürelmem a babákhoz. Beszéltünk 3.-ról is, de majd, ha visszamentem, dolgozom kicsit, és újra azt érzem, hogy jó lenne már megint babázni, ez ha lenne, akkor 3-4 év múlva. Igazából sokszor érzem azt, hogy már jó lenne újra dolgozni, el is terveztem mindent. De ezt nem most akartam.
Erre ma pozitív lett a tesztem. A gumi szakadt ki egyszer, de teljesen, nem estem kétségbe, és úgy voltam vele, hogy nincs gond, mert úgyis a vége felé járok (azaz nemsokára megjön), újabban hónap elején jött meg, nem állt vissza hajszálpontosan szülés óta, csak úgy kb-re. Aztán előbb pozitív lett. Mit tennétek?
Örülnééééééééééééééééééék:)
Gratulálok:D
micsoda boldogság:)
és te mit tennél?
ha nem tervezted, és nem akarod nem kötelező megtartani..
persze ez nem tanács.
ahogy te érzed, itt úgyis mindenki azt fogja mondani hogy örülne és megtartaná, senki nem fogja veled közölni, hogy elvetetné..
Nagyon boldogan várnám őt :)
Én is így voltam nemrég. Nekem egy kisfiam van, és szeptemberben megyek vissza dolgozni. Viszont pár hónapja tesztet kellett vennünk, mert azt hittem "becsúszott" egy kicsi, óvszer mellett. Férjem ideges lett mert anyagi okokból nekem mindenképp dolgoznom kellene, de én úgy voltam vele, ha most akar jönni a kistesó, akkor most jön, ugyanúgy várni és imádni fogom, mintha 4 év múlva jönne (ugyanis akkorra tervezzük :))
Nem mindenhol lehet bölcsibe adni, van már kerület ahol kikötötték hogy két éven alul nem vesznek fel gyereket. Szóval ilyen tanácsokkal óvatosan. Mondjuk ez csak az államira vonatkozik, magánbölcsibe be lehet. De az tény, hogy nem tenném, kisbabát beadni. Ha valaki otthon lenni sem szeretne vele élete első időszakaiban, lehet hogy tényleg elgondolkodtató, megszülje-e..... de ez csak egy fiktív gondolatmenet volt, mert a kérdező nem írta hogy megszüli és beadja.
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!