Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyivel adjak több pénzt a...

Mennyivel adjak több pénzt a szülésnél az orvosnak, mint legutóbb?

Figyelt kérdés
Kislányom 2009-ben született. Magánorvoshoz jártam, alkalmanként 5000 forintért, és a szülés után ennek a tízszeresét adtuk, amivel látszólag akkor elégedett is volt. Most ugyanahhoz az orvoshoz járok, jelenleg 7000 forint egy vizsgálat. Így elvileg logikus lenne most 70 000-et adni, de sajnos most nem állunk nagyon fényesen anyagilag, így szívem szerint kevesebbet adnék. Mit javasoltok?
2012. máj. 8. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is magánrendelésre járok, alkalmanként 7 ezer a vizsgálat, de én 50 ezernél többet biztosan nem fogok adni!

Mi sem állunk túl jól anyagilag.

2012. máj. 8. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és az én első kislányom is 2009-ben született. :)

Első voltam....:)

2012. máj. 8. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokimnál 8000ft a terhesgondozás (Bp.), de mi sem tudunk adni 50-nél többet...
2012. máj. 8. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem érje be a doki a kevesebbel. Sokan nem is járnak még magánrendelésre sem...hanem "csak" sztk-ra.

Én nem tudnék neki adni még annyit sem, amennyit 2006-ban adtam: 30 e ft-ot. Nem is tudom, h akkor hogyan tudtam kipengetni azt is...De mondjuk én nem magánban jártam hozzá.

2012. máj. 8. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én olvastam olyan dokiról, aki visszaadta a pénzt, hogy költsék a szülők a babára.

És ott a másik példa, aki kijelentette, hogy akkor X-be került a szülés és most kéri... :SS

2012. máj. 8. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szia.

én is 2009-ben szültem a lányom, és magándokihoz jártam 11.000ft volt a rendelése havonta. szüléskor 50e tudtunk adni és örült neki. Most igaz nem nála fogok szülni, meg most korházba járok havonta egy kedves dr.nőhöz nem kér pénz de valamennyit adok, de szüléskor neki is kb. ennyit fogunk adni majd meglátjuk hogy fogunk állni.

Sztem nem lesz semmi ha kevesebbet adtok.

2012. máj. 8. 20:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Így már nyugodtabb vagyok, hogy mások is így vannak ezzel.
2012. máj. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!