Mennyivel előbb császároznak a programozott szülésnél?
Ne szomorkodj...én irigyellek. Szeretnék még egy babát de nem akarom még egyszer azt ami azelsőnél volt. Végigszenvedtem a tágulást aztán mégis megcsászároztak. Nekem nem volt és nincs hiányérzetem miatta.
Egyébként kérdésedre válaszolva...a mellettem fekvő lány a gyermekágyon a második babáját szülte így farfekvés miatt. Mind a kettőt a 38.héten vették ki neki. Szerintem dokitól és esettől is függ.
A 38. héten befektettek a kórházba farfekvéses baba miatt. Október 6-ra voltam kiírva, elsején szólt a főorvos, hogy 3-án megcsászároz.
Nem kell félni, sok sikert!
A programozot szülés lehet az is amikor megindítják a sima szülést, nem?
Nekem mind a ketttőt indították, tehát tudtam, hogy mikor fogok szülni.
Ápr. 20-ra voltam kiírva, ami hétfő volt Választhattam, hogy 16-án befekszem, 17-én műtét, vagy 20-án fekszem be, 21-én lesz. 17-et választottam, végül 2-án rossz CTG miatt ki kellett venni. Tehát ha minden rendben van, akkor megvárják a terhesség végét.
A szemem miatt lett volna császár, végül a baba miatt lett. Én is nehezen törődtem bele, hogy nem szülhetek természetesen, de utólag már nem bánom.
8 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!