Volt komplikációtok faros spontán szülésnél? Ha volt, mi volt és mennyivel volt nehezebb, mint a sima fejvégű szülés?
A barátnőm első gyerekét farosan,simán szülte,3800g és 58 cm-el.3 óramúlva ültünk a padon és beszélgettünk...
Ha az uh nem extra nagy babát ir le,könnyebb farosan szülni,mert a test kicsi,fokozatosan tágulsz ki,mig a végén megszületik a fej.
Ne félj tőle!
szia!
Lehet hogy nem az én válaszomra vársz, de én 1800g-mal születtem annak idején és az utolsó órákban fordultam vissza. A doki először császározni akarta anyumat, de aztán azt mondta, hogy "ej, kicsi ez a baba, meglesz hamar" Nem lett semmi bajom, de gondolom ez a doki "ügyességén" múlt. Attól is függ, hogy mekkora a pici gondolom, hol a köldökzsinór..stb.
Szia!
Én hat hete szültem spontán farosan az első babámat. 3520 g volt a súlya. UH alapján kisebbnek becsülték (3200 g), ezért belevágtak. Komolyabb komplikáció nem volt, a kislány nunijánál keletkezett egy vérömleny szerűség és megduzzadtak a kis- és nagyajkai, de egy hét múlva már semmi sem látszott. Fiúk esetében ÁLLÍTÓLAG veszélyesebb egy faros szülés (megduzzadt herék, későbbi meddőség?).
Szerintem nem lesz gond!
Szia!
3 hete szültem faros babát,spontán.4.baba.Örülök,hogy nem lett császár.Ha nincs lábtartásban,akkor simán megszülhető.
Könnyü szülést kivánok!
Offolok, de örülök, hogy elolvastam. Én is azt vallom, hogy érdemes megpróbálni és bármi van, még mindig lehet császár.Lányom normál úton született, fejjel, de a keze maga mellett volt, azt hittem szétszakadok....
DE ha faros lenne is mindenképp meg szeretném szülni normál úton. És hallottam olyat is, hogy a vajúdás alatt fordult meg:-)
Hajrá, tarts ki és drukkolunk!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!