Kismamák! Meg vannak már a nevek? Kisfiú nevek érdekelnének, hátha van valami jó ötlet.
Ötletszerzés céljából indítom ezt a topicot.
Hányadik héten tudtátok, hogy fogjátok hívni a picurt? Én így a 30.héten túl is bizonytalan vagyok, valahogy nem érzem egyikre sem azt, hogy igen az lesz a tuti. Miért van? Van aki azt érzi? Vagy egyáltalán tényleg azt kell érezni? Mi van, ha nem is fogom érezni, hogy melyik a legjobb név, ami bejön.
utolsó válaszolónak:
Ha a fiad Zétény, akkor a Levente jó választás lehet. Zéti - Levi becézés aranyos, hasonló és látom inkább magyaros nevekben gondolkodtok.
A Levente nálunk is felmerült valamikor, ismerünk is Leventét, jófej :) bár ő már felnőtt. Levi meg aranyos becézés.
Az általad említettek közül az Ádám és Ákos tetszik.
amik nekem kedvencek: Ágoston, Ányos, tetszik még Áron, Ármin, Ábel az Á betűsek közül.
További kedvencek nálam: Levente, Illés, Olivér, Márton, Vendel, Vince.
A mi fiunk Gábor lesz apja és a felmenők után, második keresztnevet majd én választhatok, de még nincs fix. Páromnak másik kedvenc a Pál, Palkónak becézve aranyos, ahhoz adnám az Ágostont. Gábor pedig lehet Jácint lesz, kedvenc virágom után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!