A 18. heti uh-on a lepény a mellső falon, mélyen megközelíti a belső méhszájat. No szex, még változhat, ennyit mondott. Mik lehetnek a következmények, ha nem változik, vagy épp még lejjebb kerül? Tapasztalatok érdekelnének, köszönöm!?
Nekem ugyanez volt kivéve hogy a hátsó falon tapadt mélyen.
Ha nem változik akkor tuti a császármetszés!
Nekem 12 hetes uh volt ez, és mostmár jó helyen van, ahogy nő a baba megy az majd feljebb szépen!
Boldog babavárást!
22hkm
Szia,nekem is pont így van,no szex-cipekedés-emelés-hajbókolás-biciklizés,a lepény miatt.Ez sajnos így volt a 12-20-22.heti uh-n is,és legközelebb a 26.héten rendeltek vissza,hogy megnézzék.Azt mondta az uh-s nő,hogy ha nem mozdul el császár,de persze még semmi sincs veszve,és bízni kell benne,hogy feljebb megy.
24hkm
Szia! Már a második babát várom és mindkétszer ugyanaz a helyzet, mint nálad.
Először azt tanácsolta a doki, hogy:
- no lépcső (3.-on lakok, lift nincs)
- no sex (utána nászútra mentünk és állandóan esett)
- no cipekedés, emelés
Szerencsére 2 hónap múlva feljebb mozdult a lepény és normális szülésen volt.
Most még nem tudom, hogy feljebb került -e a lepény, de most arra is felhívta figyelmem, hogy ha vérezni kezdenék azonnal kórház!
Eddig még nem volt gond,pedig most a fiam emelgetése az amit nem tudok kikerülni.
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!