Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most beparáztam. Tényleg baj...

Most beparáztam. Tényleg baj ha a lepény a hátsó falon, széli része eléri a belső méhszájat?

Figyelt kérdés

Ma voltam más miatt Uh-n, és csütörtökön megyek majd a saját dokimhoz. azt olvastam itt hogy no szex, no emelés, sok pihi és magnézium....az Uh-n nem modntak semmit. Tényleg ennyire gond ez a fajta "elhelyezkedés"? Mire ügyeljek? egyébként dolgozom, irodai munkakörben. Ha hazaérek nem szoktam lepihizni, de akkor inkább ma már jobb ha azt teszem? Vagy én olvastam félre az eddigi kérdéseket/válaszokat?

köszönöm a segítséget.

2010. máj. 11. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes vagy?
2010. máj. 11. 14:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, most ugrott be hogy elfelejtettem írni, most akartam pótolni, de megelőztél. 21 hetes leszek pénteken. azt olvastam hogy most még nem baj...
2010. máj. 11. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a 19 hétig teljesen fedte a méhszájat a lepény!24-ből 20 órát kellett feküdnöm!Ha még fiatal a terhességed,akkor még felljebb mehet a lepény!Az,hogy hátsófali ,az teljesen oké!Azért veszélyes ha a méhszájnál van a lepény,mert könnyebben leválhat,de ez nem törvényszerű!!!!!!!!!De azért inkább pihizz,meg ne emelgess!A szex...hát azt tényleg jobb ,ha hanyagoljátok:(((!Üdv:31 hetes kismami
2010. máj. 11. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, de azt mondta a doki, hogy ne aggódjak, ez gyakran előfordul, de ahogy nő majd a méhem, a lepény úgy csúszik majd le a méhszájról. Ne aggódj, ez még tényleg nem baj ilyenkor!
2010. máj. 11. 14:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sejtettem hogy ez még nem olyan nagy baj ilyenkor és gyakran előfordul...és akkor tényleg tilos a szex? :-) remélem hamar elvándorol az a lepény :-)

Fogjam magam munka után pihenésre, vagy mivel csak a széle éri el, attól még nem kell feküdnöm sokat?

Gratu midnenkinek a babához.

2010. máj. 11. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Második vagyok!Én lehet kicsit túlparázom,de én anno bevéreztem egy picit 2x is!Először szextől!Utána meg egy egésznapos hajtástól!Nem hinném,hogy állandóan feküdni kellene,de azért vigyázz magadra!!!!
2010. máj. 11. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

1. és 3. vagyok

Nekem már megszületett a babám, semmi gond nem volt. Azt mondta a dokim akkor, hogy ez alakulni fog a szülésig, még korai aggódni. De ha nem változik a helyzet, akkor császár lesz a vége, mert így nem lehet megszülni a babát hüvelyi úton, mivel el van zárva az útja. Aztán már a következő vizsgálatnál megnyugtatott, hogy már el is csúszott onnan a lepény. Azt is mondta, hogy akkor jobban kellene aggódnom, ha nem a vége, hanem az egész lepény ott tapadna a méhszájon, mert akkor hiába nő a méh, egyik irányban sincs lehetősége lecsúszni róla :-( Szóval ez még a jobbik eset! :-))) Azt mondta pihenjek, mert könnyen bevérezhetek, ha megeröltetem magam. Erre figyelj te is!

2010. máj. 11. 15:00
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek..és ugye jobb félni mint megijedni. Bevallom még a múlthéten is bicajoztunk a férjemmel, illetve füvet nyírtam....de a bicikli kilőve, a fűnyírás is, marad a kis lájtos tevékenység és inkább ha hazamegyek kicsit ledőlök, úgysem tudtam aludni éjszaka.

Jó egészséget nektek. köszönöm a tanácsokat :-)

2010. máj. 11. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!