Most beparáztam. Tényleg baj ha a lepény a hátsó falon, széli része eléri a belső méhszájat?
Ma voltam más miatt Uh-n, és csütörtökön megyek majd a saját dokimhoz. azt olvastam itt hogy no szex, no emelés, sok pihi és magnézium....az Uh-n nem modntak semmit. Tényleg ennyire gond ez a fajta "elhelyezkedés"? Mire ügyeljek? egyébként dolgozom, irodai munkakörben. Ha hazaérek nem szoktam lepihizni, de akkor inkább ma már jobb ha azt teszem? Vagy én olvastam félre az eddigi kérdéseket/válaszokat?
köszönöm a segítséget.
Köszönöm, sejtettem hogy ez még nem olyan nagy baj ilyenkor és gyakran előfordul...és akkor tényleg tilos a szex? :-) remélem hamar elvándorol az a lepény :-)
Fogjam magam munka után pihenésre, vagy mivel csak a széle éri el, attól még nem kell feküdnöm sokat?
Gratu midnenkinek a babához.
1. és 3. vagyok
Nekem már megszületett a babám, semmi gond nem volt. Azt mondta a dokim akkor, hogy ez alakulni fog a szülésig, még korai aggódni. De ha nem változik a helyzet, akkor császár lesz a vége, mert így nem lehet megszülni a babát hüvelyi úton, mivel el van zárva az útja. Aztán már a következő vizsgálatnál megnyugtatott, hogy már el is csúszott onnan a lepény. Azt is mondta, hogy akkor jobban kellene aggódnom, ha nem a vége, hanem az egész lepény ott tapadna a méhszájon, mert akkor hiába nő a méh, egyik irányban sincs lehetősége lecsúszni róla :-( Szóval ez még a jobbik eset! :-))) Azt mondta pihenjek, mert könnyen bevérezhetek, ha megeröltetem magam. Erre figyelj te is!
köszönöm nektek..és ugye jobb félni mint megijedni. Bevallom még a múlthéten is bicajoztunk a férjemmel, illetve füvet nyírtam....de a bicikli kilőve, a fűnyírás is, marad a kis lájtos tevékenység és inkább ha hazamegyek kicsit ledőlök, úgysem tudtam aludni éjszaka.
Jó egészséget nektek. köszönöm a tanácsokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!