Kismamák! Meg vannak már a nevek? Kisfiú nevek érdekelnének, hátha van valami jó ötlet.
Ötletszerzés céljából indítom ezt a topicot.
Hányadik héten tudtátok, hogy fogjátok hívni a picurt? Én így a 30.héten túl is bizonytalan vagyok, valahogy nem érzem egyikre sem azt, hogy igen az lesz a tuti. Miért van? Van aki azt érzi? Vagy egyáltalán tényleg azt kell érezni? Mi van, ha nem is fogom érezni, hogy melyik a legjobb név, ami bejön.
Előszőr nagyon furcsáltam és sokat barátkoztam vele. De megtetszett végül és már mást nem is nagyon tudnék elképzeni.
Leendő Miklós nevű kisfiú anyukája.:)
Mi tudtuk, hogy Mihály (Misi) lesz, mert a párom ragaszkodott a nevéhez. De azért választottunk még egyet közösen, így két neve van. Írtam 6 nevet, és abból választott a párom (Márk lett).
Párom nem szokott variálni, én igen :).
szia
a mi babánk Törtel lesz a nagyobbikat meg Hunornak hívják
18 hetes vagyok, de sajnos még nem tudjuk mi lesz a pici.
Természetesen van ötletünk fiúra és kislányra is. Párommal összeültünk, mondtam Én ötleteket, és a párom is. Természetesen nekem több volt :D
Így ha lány lesz akkor: Réka (esetleg Laura)
Ha kisfiú akkor: Máté vagy Márk
Nálunk is én vagyok a variálós :)
Patrik sem rossz, csak becézni fura Pati? Patika? Vagy inkább Riki? az mondjuk még nem rossz.
Bálintot hogy becézik? Balu? csak érdeklődöm, mert az is aranyos és messze lenne a szülinapjától.
Valahogy becézősek volnának jók, akár csak mögé egy "ka" már az is valami.
Akkor ilyesmikre gondoltam én is, mint Bálint becézése. Aranyos az is.
Nem érdekel mennyire gyakori, meg ősmagyar sem érdekel, egyszerűen legyen jó, csak ennyi a vágyam :)a nemzetközibbek volnának jók, ki tudja mi lesz 20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!