Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes voltál, mikor már...

Hány hetes voltál, mikor már a külvilág számára is láthatóvá vált, h várandós vagy?

Figyelt kérdés
Vékony testalkatod van vagy kicsit ducibb?
2012. máj. 5. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát akkor még szerintem nem nagyon fog látszódni semmi.

Nekem első baba, inkább vékony vagyok (átlagos), és a 20. héten tartott esküvőnkön még nem látszott.

39 hetes km

2012. máj. 5. 19:32
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok :)

Ez lesz a ruha:

[link]

2012. máj. 5. 19:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Jaj, de szép ruhád lesz:)

Mindkét terhességemet 62 kg-al kezdtem, 172 cm vagyok. Első babánál nagyon puffadtam, vizesedtem, de sokan csak azt hitték meghíztam, terhes pocakom szerintem 18 hetes korom körül volt.

Most a másodiknál kisebb a hasam szerintem, pedig kilóra ugyanannyi vagyok, ugyanúgy hízom, most vagyok 21 hetes de már teljesen egyértelmű,nagy pocim van.

Nekem biztosan kényelmetlen lett volna ez a ruha, nekem is fűzős volt a menyasszonyi ruhám, hát ahhoz, hogy csinosan álljon és ne csússzon le mivel vállpánt nélküli, így eléggé le kellett szorítani, én terhes pocit (mindegy hány hetes) tuti nem szorítanék le még kicsit sem...

2012. máj. 5. 20:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Gyönyörű leszel! :)))
2012. máj. 5. 20:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Vekony vagyok es izmos, elso baba 25-28. Het korul volt igazan lathato, masodik baba 23. Hettol kb.
2012. máj. 5. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Arra viszont keszulj, hogy terhesseg elso teimesztereben durvan puffadhat a kismama, foleg delutan, este. Ez inkabb zavaro atlag ruhaban, de szukben latszodhat us es foleg kenyelmetlen.
2012. máj. 5. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:

13 hetesen ekkora volt a pocim, de majdnem ekkora volt a 10 héttől.168cm 57 kg,dea képen már csak 54.(kg-hoz képest vékony vagyok, a csontozatom nehéz)

[link]

Ez inkább puffadás. De ez állandó volt,mert reggel se voltam lapos. Most 16 hetesen majdnem ekkora de már fekve se lapul le.

2012. máj. 5. 22:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát ez csodaszép, viszont ha várandós leszel, akkor szerintem érdemes lecserélni egy másik modellre, mint már írták, a puffadás miatt, ez hasban ránézésre nem sokat enged...

És annál nincs rosszabb, mint ha kényelmetlen a "nagy nap" ruhája.

2012. máj. 6. 08:03
 19/21 anonim ***** válasza:
72 kg voltam amikor teherbe estem de nem volt nagy hasam.12.héttől már egyértelmű volt a dolog.20.héten már gurultam.Most a 36.héten olyan a hasam mintha 3an is lennének bent senki nem hiszi el,hogy egy baba lesz.Volt aki megkérdezte 32hetesen hogy mennyivel hordtam eddig túl.
2012. máj. 6. 10:09
 20/21 A kérdező kommentje:
igazából a ruha annyit enged, amennyire befűzik, de mindenképp utánakérdezek a dokitól, h lehet e gond a fűzős ruhától!bár még mindig nem biztos a dolog, szerdára nem várom :) köszi a sok választ!!
2012. máj. 7. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!