Hanyadik héttől kezd láthatóvá válni a pocak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 18:04
1/12 anonim válasza:
Változó. Van aki a 12. héten már terhesnacit kell, hogy hordjon, van, aki ugyanezt csak 20 hetesen kezdi.
Én most vagyok 20 hetes, és a közvetlen környezetem kívül még senki nem vette észre.
2/12 anonim válasza:
Nekem 3 hónaposan már szépen látszódott a pocakom! Második terhességemnél alig,hogy kiderült már látszódott is!
3/12 anonim válasza:
20-21. héten kezdett valami, addig semmi, pedig már nagyon szerettem volna! Mostmár persze örülök, hogy nem kezdett el olyan hamar nőni, mert bár szép látvány a poci, de nagyon macerás vele az élet!
4/12 anonim válasza:
Furcsán hangzik, de a fogantatás utáni napon ki kellett gombolni a nadrágom, úgy beduzzadtam, és puffadtam onnantól. Hasonló gondok miatt már a 8. héten kismama farmert kellett vennem, mert már minden más nyomott, irritált. Igazából viszont kb a 13. héten látszódott, hogy ez babás has. Most 26 hetes vagyok, és a doki szerint normális méretű.
5/12 anonim válasza:
Elsőnél a 10. héttől. Másodiknál talán a 9. héttől.
6/12 anonim válasza:
12 hetesen már vettem terhesnacit, nagyon kényelmetlen volt a sima, de nem vette észre senki a hasamat. Egy kolleganőmnek akkora hasa van most 11 hetesen, hogy azt hiszik az emberek, hogy már min. 4 hónapos várandós (egy normál alkatú lány). Vagyis ez nagyon-nagyon változó!
7/12 anonim válasza:
hát nem tudom én 15 hetes vagyok és még semmi nem látszik :( igaz kissé hájas vagyok..még mindig olyan mint ha fel lennék puffadva :( remélem eljön a mi időnk is!
8/12 anonim válasza:
szia hat ez az alaktol is fugg nekem volt vagyis van felesleg rajtam es ugy 20hetol kezdett latszani de most vagyok 33hetes es most latszik rendesen vagyis egyertelmuen
10/12 anonim válasza:
Elsőnél 11 hetesen 2.-nál 8 hetesen már látszott. harmadik: 17 hetes vagyok,12 hetesen tudtam meg,hogy babát várok :) most már látszik,de nem feltűnő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!