Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apuka számára mikor válik...

Apuka számára mikor válik érezhetővé, láthatóvá a baba mozgása?

Figyelt kérdés
19 hetesen éreztem először, illetve eddig a héten minden nap. A párom már nagyon várja, hogy ő is megérezhesse :) 21+5 hetes kismama
2010. máj. 4. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nagyon változó. Én 16 hetesen már biztosra éreztem a baba mozgását (első gyerek és mellső fali lepény), a párom 18. héttől érezte, és kicsit később már Ő is látta ahogy mozog.

Szerintem a párod is lassan érezni fogja.

Boldog babavárást!

7 hónapos baba anyukája

2010. máj. 4. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan 20-24. hét körül.Nálunk, én már éreztem 16+4 hetesen, de a férjem csak amikor 24 hetes voltam.Amikor odatette a kezét, mindig abbahagyta a mocorgást:)De elkaptuk a kis huncutot....34 hetes kismami
2010. máj. 4. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a 17 héten éreztem először, az apuka csak a 21. héten, de tényleg türelmesnek kell lenni,(ő nem volt az), azt hitte odateszi a kezét és már rúg is, egy percet otthagyta, aztán el is vette onnan, és persze amint elvette akkor rúgott.. szóval türelem, nemsokára érezni fogja. Látni kicsit később kb a 24-25. héten látta csak, mert nem tudta megkülönböztetni mikor lélegzek, és mikor rúgott..
2010. máj. 4. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:

én a 14. héten már éreztem..... de apának az istenért nem akart mozogni.ahogy rátette kezét a pocómra, egyből megállt, elvette a kezét mozgott.... :)

de már 17-18 hét körül férjem is érezte normálisan :)

2010. máj. 4. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 16 hetesen éreztem először. A lepény jobb oldalon van, első baba. Most 20 hetes vagyok, és most már rúgások vannak, egyre sűrűbben és erősebben. A férjem kb. egy hete érzi.Este lefekvéskor ( miután megittam egy bögre kakaót) a legaktívabb. Tegnap szabályosan bulizott. Apa odatette a kezét, és belerúgott a tenyerébe, nem is egyszer. Sokszor neki még jobban rúg. Apás lesz:))
2010. máj. 5. 07:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Remélem nálunk is érezhetővé válik nemsokára. Az elmúlt 1-2 napban eléggé lustácska volt, de biztosan csak az idő miatt. Boldog babavárást mindenkinek :)
2010. máj. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!