Nagyon félek hogy valami baj lesz, mikor tudhatom meg hogy milyen egészségi állapotba van a baba?
Csináltam 1-2 hülyeséget még a múlthéten akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, cigiztem, alkoholt ittam, és szedtem gyógyszereket(nagyon kész voltam, éppen akkor szakított velem a barátom). Ezeket befejeztem.
Ezen a héten hétfőn kezdtem görcsölni, aztán azóta fájni szokott a hasam, a fejem, a mellem érzékeny, de hányingerem meg gyakori vizelési ingerem még nincs, de viselkedésileg érzékenyebb vagyok.
Már 1 hete nem jött meg.
Több tesztet is töltöttünk ki, és pozitív lett.
Kedden megyek nőgyógyászhoz.
Kb. 2 hetes terhes lehetek szerintem, ahogy kiszámoltam, ultrahangra mikortól lehet menni?
Mikor tudhatom meg a baba egészségi állapotát?
Ha már egy hete nem jött meg, akkor legalább 5 hetes terhes vagy.
Jövő héten már lehet látni is lehet majd.
Amúgy 6 hetes korig a magzati sejtek korlátlan regenerálódásra képesek, így valószínű nem ártottál neki.
"Már 1 hete nem jött meg.
Több tesztet is töltöttünk ki, és pozitív lett. "
Mit csináltatok? Hmmmm
először én csináltam itthon egy tesztet itthon kedden az pozitív lett.
Aztán pénteken a barátommal csináltunk egy tesztet az úgy volt hogy az egyik csík kicsivel halványabb volt mint a másik, aztán szombat reggel is csináltunk egyet az is ugyanígy csak már a csík annyira halvány már nem volt.
akkor 5 hetes terhes vagyok?
a peteérésem kb. okt. 14-20. volt.
és ha kedden megyek nőgyógyászhoz akkor már lehet egyből ultrahangot is kérni?
de a terhességi tünetek között csak a hasfájás meg fejfájás van, a mellem meg érzékeny meg az is szokott fájni néha, meg ingerlékeny vagyok meg érzékenyebb viselkedésileg.
nincs senki olyan, ma voltam nőgyógyásznál, nem tudott semmit meg nem talált jelet terhességre, majd mennem kell vérvételre.
mire számítsak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!