34 hetes kismamik! Hogy álltok a baba dolgokkal? Mik vannak meg és mik nincsenek még?
Én még "csak" a 30.hétben vagyok, de ha nem gond válaszolok :)
Lényegében már mindenünk meg van. Ma szereztük be a babakocsit egy ismerősünktől és a kiságyba a szivacsot is. Viszont a szoba kifestése és berendezése még hátra van. Igazából fogalmam sincs, hogy mikor kezdünk hozzá, de szerintem már itt lenne az ideje.
A kis ruhák még egy nagy halomban állnak a padláson :D Akkor szeretném elkezdeni a mosást, vasalást amikor már kész a babaszoba, hogy be tudjam tenni a kis szekrénykébe a ruháit. Én ezt december elejére tervezem, úgy hogy a 36.hétre minden kész legyen.
A kórházi csomagom még nem áll sehogy, azt se tudom még mit viszek magammal. És a babának a gyógyszertári dolgai nincsenek még kiváltva. De ezt majd a párom megteszi amig én a kórházban vagyok.
34 hetes vagyok! Mindenünk meg van hála Istennek! Mármint a bébinek. Nekem kell még egy-két dolog a kórházi csomagba, de a héten az is meg lesz!
Fürdetőkrémet nem veszek előre,mert az doki írja ki. Alkohol a védőnőm szerint nem fog a köldökcsonkra kelleni. A többi minden meg van. Ruhák kimosva-vasalva a szekrényben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!