Kezdjek örülni vagy még korai? Már 4 napja késik a mensim tünetek nincsenek lehet ez baba?
Szia!Megértelek,én is ugyan igy voltam.Annyira szerettünk volna babót,és mindig mikor teszteltem,mert úgy éreztük,hogy most összejött,negatív lett,és másnap megjött.Végül teljesen belezavarodtam a tesztekbe,és már babonából nem mertem megcsinálni,és egyszer mikor egy napja késett,a párom nem hagyott békén,hogy ő tudni akarja,és vett egy tesztet.NAgyon halványan,de ott volt a második csík is,és már 32 hetes nagyon boldog kismama vagyok.Amugy tümnetem nekem semmi nem volt,még később se.Semmi hányinger,reggeli rosszullét,az ég világon semmi.Az étvágyam sem volt nagyobb,mint előtte,a cicim sem feszült.Úgyhogy a "jelekre" nem szabad adni.Szerintem nyugodtan csinálj tesztet,és hidd el,nem ő hozza a balszerencsét.Én is rákentem az egészet! :)
NAgyon szurkolok neked.REmélem összejött.Írd meg hogy mi újság.NAgyon szorítok!
Sok szerencsét és boldogságot!!!
Szia!
Lehetsz terhes, nem is tudom volt e az első napokban valami furcsa, azt tudom hogy még nem is tudtam a babáról, és nagyon fáradt voltam. A párom meg is lepődött, mert lefeküdtem pihenni délután, amit már óvodás korom óta nem tettem. És a mellem lett nagyon érzékeny. Ezen kívül semmi tünetem nem volt.
Azért csinálj tesztet, ne izgulj!
Drukkolunk! 23 hetes kismama
A teszt a megoldás.Vannak nagyon jó tesztek .A gravida-HCG-ét tudom ajánlani,mivel nekem még menstruáció előtt kimutatta.Tudom miről beszélsz,de hidd el a teszt nem téved és fügettlen eredményt ad a te lelki álapotodtól.
Sok sikert.
Szia! Lehetséges bármi. Nekem április 19-én kellett megjönnie de már előtte egy héttel hánytam. Vettem egy tesztet és pozitív lett. Pont azon a napon amikor meg kellett jönni akkor is vettem egyet és az olyan határozott két csík lett....... Most 15.hetes boldog kismama vagyok :-D ! Nekem nagyon hamar jelentkeztek a tünetek.És még most is hányós vagyok rendesen, de valahogy kibírom. De tényleg van olyan akinek semmi. Szerintem is a teszt a legjobb megoldás! Nekem is volt sok negatív de végül csak lett pozitív is! Sok szerencsét kívánok! Szorítok!
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!